Välkommen till Texas Longhorn. Vi är en franchisekedja som funnits sedan 1994 och idag har vi restauranger från Skellefteå till Malmö.

  • q
Click to find your location
Visar
  • Alla restauranger
  • Foodtruck
  • Steakhouse
  • Burgers & Deli

Göteborg - Linnégatan

Välkommen till oss på Linnégatan! Här kan ni boka bord tisdag-söndag. Bra att veta: Vi förbehåller oss rätten att släppa det bokade bordet till andra gäster om man inte dyker upp 15 minuter efter den utsatta tiden. Självklart försöker vi ringa er och kolla av läget innan vi släpper bordet. Hos oss arbetar vi med sittningstider och under den tiden hinner man utan problem njuta av maten, drycken, sällskapet och atmosfären. Vi önskar er en trevlig kväll! Peter & Lopa med personal

Läs mer

Göteborg - Södra Vägen

Välkommen till oss på södra vägen! Här kan ni boka bord alla dagar i veckan. Bra att veta: Vi förbehåller oss rätten att släppa det bokade bordet till andra gäster om man inte dyker upp 15 minuter efter den utsatta tiden. Självklart försöker vi ringa er och kolla av läget innan vi släpper bordet. Hos oss arbetar vi med sittningstider och under den tiden hinner man utan problem njuta av maten, drycken, sällskapet och atmosfären. Vi önskar er en trevlig kväll! Peter & Lopa med personal      

Läs mer

Jönköping - Jönköping

Om vinden ligger på rätt så kommer hela staden känna när grillen är igång. Varmt välkomna önskar Daniel Ericsson med personal! Hos oss kan ni boka bord genom hemsidan. Klicka på länken så skickas ni vidare. Se öppettider för sommaren

Läs mer

Karlstad - Karlbergsgatan

Vi tar emot bordsbokningar söndag - torsdag för minst 6 personer, övriga dagar är det drop in som gäller. Ring 054-15 33 20 för att boka, Inga bordsbokningar på mail! Vi placerar er till bords när sällskapet är fullständigt. Slå er gärna ner i vår lounge eller i baren för något att dricka medan ni väntar. Välkomna! Du når oss på telefon 054-15 33 20  

Läs mer

Linköping - S:t Larsgatan

Välkommen in till oss på Texas Longhorn Linköping.

Vi erbjuder en trevlig matsal med en avdelad Texas-bar. Så till oss är du välkommen oavsett om det är över en bit mat, eller bara på en drink!

Du når oss på telefon 013-14 40 61

Och! Du missar väl inte att följa oss på Facebook: Facebook Linköping

Hälsningar personalen!

Läs mer

Malmö - Kanalgatan

Välkommen till Texas Longhorn Kanalgatan. Här är det möjligt att boka bord (mail och telefon) alla dagar i veckan och ni blir placerade vid bordet när sällskapet är fulltaligt. Under tiden kan ni börja med en drink i baren och kika i menyn.   Du når oss på telefon 040-18 21 40

Läs mer

Malmö - Triangeln

Vi har öppet från 11 varje dag. Kom och njut av en exceptionell stämning! Vi serverar hamburgare, ribs och annat gott. Vi ses! Du når oss på telefon 040129980

Läs mer

Norrköping - Kungsgatan

B&D NORRKÖPING Våra Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare. Skulle du vara sugen på Texas ribs eller en steak sandwich så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen!      

Läs mer

Skellefteå - Skellefteå

Välkommen till Texas Longhorn i Skellefteå. Vi är en intim restaurang med stor karaktär, hög mysfaktor och hemma-hos känsla.

Vi ses!

Läs mer

Stockholm - Bromma

VÄLKOMMEN TILL ER NYA 

KVARTERSKROG I BROMMA! 

RESTAURANGEN ÄR ÖPPEN FÖR MIDDAG FRÅN 17.00 PÅ VARDAGAR OCH FRÅN 15.00 PÅ HELGER.

TILL OSS KAN DU KOMMA UTAN ATT BOKA BORD PÅ DROP-IN. VILL DU BOKA BORD FÖR STÖRRE SÄLLSKAP (MIN. 6 PERS), ÄR DU VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS PÅ: BROMMA@TEXASLONGHORN.SE/08-25 13 55.

VILL DU BESTÄLLA TAKE AWAY? VÄLJ UR VÅR MIDDAGSMENY OCH RING IN DIN BESTÄLLNING PÅ TEL: 08 25 13 55.

VÄLKOMNA! PETRI & MIKA

(RESTAURANGEN LIGGER I GAMLA SVEDALAS LOKALER)

Läs mer

Stockholm - Enebyberg Danderyd

Vi serverar hamburgare, ribs, texas style pizzas & självklart våra klassiska margaritas. Våra Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare. Skulle du vara sugen på Texas ribs eller en Caesar salad så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen!

Läs mer

Stockholm - Fleminggatan Kungsholmen

Välkommen till Texas Longhorn Kungsholmen! Hos oss på Texas Kungsholmen har vi ett skönt utbud av craft beers och bourbon. Självklart erbjuder vi även alkoholfria alternativ! Vi tar ej bokningar, endast drop in!   Du når oss på telefon 08-651 16 61   Vi söker just nu serverings personal samt kockar med minst 3 års erfarenhet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Läs mer

Stockholm - Gamla Stan

Välkommen till Texas Longhorn Gamla stan! I anrika Gamla Stan, vid Stortorget ligger vår restaurang. Kom förbi och njut av en grillad entrecote eller något annat från vår klassiska meny.   Du når oss på telefon 08-20 71 40. Vi tar bokningar per mail.

Läs mer

Stockholm - Hammarby Sjöstad

Seaside Longhorn. I det svartaste huset med den svartaste röken finns den godaste maten. Välkommen!   Vi tar ej emot bordsbokningar!   Du når oss på telefon 08-642 41 20  

Läs mer

Stockholm - Haninge

Välkommen till Texas Longhorn Haninge.

Den 28 december slog vi upp dörrarna till vår restaurang! Du hittar oss i ”Lillcentrum” på Vikingavägen 9.

Följ oss gärna på Facebook ”Texas Longhorn Steakehouse Haninge”. /Kenny med kollegor

Läs mer

Stockholm - Hantverkargatan

Hej alla gäster! Vi har stängt vår restaurang för ombyggnation. Under våren öppnar vi åter dörrarna med ett nytt Texas-koncept. Vi kommer att hålla er uppdaterade kring koncept och öppningsdatum lite längre fram.   Välkommen åter!

Läs mer

Stockholm - Hornsberg Strand

Från våra två våningar kommer du att kunna njuta av det bästa den amerikanska södern har att erbjuda med möra biffar, het chili och svalkande margaritas som serveras vid Mälarens bästa läge. Från vår soliga uteservering kan ni njuta av en iskall öl och se solen sakta gå ner i väster. Boka gärna bord via vårt online system. På vår övervåning kan vi ta emot större bokningar på upp till fyrtio personer. Under lunchen tar vi inte emot bokningar utan har drop-in Varmt välkomna till oss på Texas Longhorn. Du når oss på telefon 08-12 13 45 55    

Läs mer

Stockholm - Hornstull

Kom in och prova någon av alla olika goda ölsorter vi har att erbjuda. Vi tar emot bokningar alla dagar genom vårt bokningssystem. Klicka på boxen till höger. Är ni ett större sällskap som vill komma till oss så får ni gärna kontakta oss per telefon. Vi kan ta emot sällskap på upp till 20 personer. Du når oss på telefon 08-668 34 04 Varmt välkomna!

Läs mer

Stockholm - Kista

Vi finns i Kista gallerians food court. Våra Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare. Skulle du vara sugen på Texas ribs eller en  sandwich så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen!

Läs mer

Stockholm - Kungshallen

Välkommen till Kungshallen! Våra Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare. Skulle du vara sugen på Texas ribs eller en Caesar salad så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen!

Läs mer

Stockholm - Sickla

Vi serverar hamburgare, ribs & sallader från morgon till kväll, 7 dagar i veckan. Våra Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare. Skulle du vara sugen på Texas ribs eller en Caesar salad så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen!

Läs mer

Stockholm - Sollentuna

Välkommen till Sollentunas självklara kvartersrestaurang.

Du hittar oss vid Turebergs Torg - nära pendeltåg och bussar.

Varmt välkommen!

Läs mer

Stockholm - Solna

Nu öppnar bröderna bakom Texas Longhorn Sundbyberg och Karlstad ett steakhouse vid Stråket, i hjärtat av Solna. Vi har ett skönt barhäng så titta förbi och prova nån av våra goda ölsorter. Boka gärna bord genom vårt bokningssystem. Välkomna önskar Pierre och Rulle!   Du når oss på solna@texaslonghorn.se.

Läs mer

Stockholm - Slussen - S:t Paulsgatan

The Firstborn. Välkommen till den första av Texas Longhorn-restaurangerna som slog upp dörrarna 1994. En liten intim restaurang med stor karaktär, hög mysfaktor och hemma-hos känsla. Då restaurangen har få sittplatser så tar vi ej emot bordsbokningar. Du når oss på telefon 08-702 06 82

Läs mer

Stockholm - Sundbyberg

Suburbian Texas Vi har ingen bordsbokning men häng i baren medans ni väntar och testa några av våra drinkar. Tillgång till bordet endast när sällskapet är fullständigt.   Du når oss på telefon 08-28 68 99

Läs mer

Stockholm - Vasastan - Upplandsgatan

I hjärtat av Vasastan, på Upplandsgatan 56 ligger vårt Texas Longhorn Steakhouse. Vi serverar det godaste köttet, de saftigaste ribsen och den hetaste chilin tillsammans med noga utvalda drycker. Välkommen förbi på middag eller lunch. Självklart har vi även take away för hemmamys i sann Texas Longhorn-anda.   Boka bord online eller på telefon 08-31 50 77. Välkommen!

Läs mer

Stockholm - Östermalm

Välkommen till Texas Longhorn Östermalm. Under en tid framöver huserar vi i den tillfälliga saluhallen på Östermalms torg. Vi kommer att erbjuda ett anpassat sortiment och tar inga bokningar. Efter 19, ingång från Sibyllegatan. Du når oss på telefon 08-663 16 90  

Läs mer

Uppsala - Dragarbrunnsgatan

Välkommen till Texas Longhorn Uppsala. Luktar det perfekt grillat kött är du på vår gata! Välkommen in på middag, eller beställ något delikat från vår take away-meny. Vi har öppet för lunch och kväll. Vi tar endast bokningar per telefon.   (Under sommaren från vecka 25 har vi stängt lunch ons-fred)

Läs mer

Västerås - Smedjegatan

Välkommen!

Hos oss kan du njuta av det bästa som den amerikanska södern har att erbjuda. Vi serverar det godaste köttet, de saftigaste ribsen och den hetaste chilin tillsammans med noga utvalda drycker.

Välkommen förbi på middag eller lunch. Självklart har vi även take away för hemmamys i sann Texas Longhorn-anda.

Läs mer

Örebro - Kungsgatan

Välkommen till Texas Longhorn Örebro! Ett halvt stenkast från Svartån ligger vår Texas Longhorn. Vi tar emot bordsbokningar per telefon 019-10 40 10. Välkommen!  

Läs mer

Östersund - Östersund

Välkommen till Texas Longhorn Östersund.

Vi erbjuder våra gäster lunch och middag.

Tyvärr har vi inte möjligheten att ta emot bordsbeställningar under 8 personer. Om det är fullt när ni kommer, är ni välkomna att sätta er i baren och ta något att dricka under tiden.

Välkomna önskar Emelie med personal!

Läs mer

- on wheels

Vi har ett fullmatat schema framöver. Både med försäljning av luncher, men också med events som provsmakning och bra erbjudanden på våra egna produkter. Välkommen till Texas Longhorns food truck!

Läs mer