Köttrestaurang Eskilstuna

Söker du Eskilstunas bästa köttrestaurang och vill du ha en härlig upplevelse i en fantastisk miljö, är du varmt välkommen till oss på Texas Longhorn. Vi arbetar med stort fokus på att servera riktigt bra kött av högsta kvalitet och ställer höga krav på maten vi serverar på våra restauranger. Låt oss berätta mer om vad vi på Texas Longhorn kan erbjuda dig när du är ute efter stans bästa köttbit.
278966369 551898489963790 8286494615695943024 n

5/5
0 Recensioner på Google

Eskilstuna

Du kan välja mellan flera olika tillbehör och såser för att komponera en rätt precis som du vill, med den stekgrad på köttet som du föredrar. I dryckesmenyn hittar bland annat vår egen öl och vår egen whiskey. Givetvis finns också ett brett urval av vin, drinkar och andra alkoholfria alternativ. Naturligtvis har vi även en barnmeny som serveras till barn upp till 12 år.

  • Fristadstorget 7, 632 20 Eskilstuna
  • 016-161507
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider och menyer

HUR BOKAR JAG BORD?

För att vara helt säker på att få en plats, är det alltid bäst om du bokar bord inför ditt besök. Välj den restaurang du vill besöka i menyn och boka bord den dag och tid du önskar besöka oss.

Är ni ett större sällskap som vill komma och äta hos oss, får ni gärna kontakta oss innan, så vi kan ordna ett bord som passar er. Boka bord på Texas Longhorn i Eskilstuna genom att klicka på ”Menyer & Boka bord”.

Köttrestaurang Eskilstuna med en smak av Texas

På Texas Longhorn erbjuder vi en unik matupplevelse och det godaste av grillat.

I vår meny hittar du våra populära rätter med smaker från Texas, där hela vårt koncept bygger på vår kärlek till riktigt bra råvaror och våra högt ställda krav på att allt som serveras ska vara av högsta kvalitet. Det vill vi också ska kännas när du äter hos oss.

Alltid 100 % svenskt kött

Vi serverar enbart kött (nötkött, fläskkött och kyckling) som är uppfött och slaktat i Sverige. När du äter på Texas Longhorn kan du alltid känna dig trygg i att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Take away och hemleverans

Är du sugen på mat från Texas Longhorn, men är inte lika sugen på att sitta på restaurangen och äta,? Då går det lika bra att beställa maten direkt hem till soffan eller för upphämtning, så du kan ta med den dit du önskar.

Du kan i lugn och ro kolla igenom vår meny och hitta det du vill beställa. Välj sedan mellan att komma förbi och beställa take away på plats, eller att ringa in din beställning för upphämtning.

 

Vanliga frågor och svar om vår köttrestaurang Eskilstuna

Måste jag boka bord inför mitt besök?

Kommer du förbi spontant, utan att boka bord, gör vi alltid vårt bästa för att hitta platser åt dig och ditt sällskap.

Vilken typ av mat serverar Texas Longhorn?

Eftersom Texas Longhorn är ett steakhouse, så vi erbjuder mycket kött, men vi serverar även fisk, skaldjur och flera goda vegetariska alternativ.

Har Texas Longhorn en barnmeny?

Absolut! Vi har en barnmeny som serveras till barn upp till 12 år.

Serverar Texas Longhorn svenskt kött?

Vi serverar bara svenskt kött! Allt kött är både uppfött och slaktat i Sverige. När du äter på Texas Longhorn kan du alltid känna dig trygg i att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024