Köttrestaurang Kalmar

På Texas Longhorn tar vi dig med på en smakupplevelse som tar dig till de vidsträckta slätterna i Texas och äkta southern hospitality. Vi tror på att matupplevelser ska vara minnesvärda. Vår kärlek till högkvalitativa råvaror är grunden för hela vårt koncept och bakom varje rätt ligger en stor dos passion.
196585942 341380577682250 5616281966252941455 n

5/5
0 Recensioner på Google

Kalmar

Varför inte lyxa till det med en lunch mitt i vardagen eller besöka oss under helgen för en trevlig middag med god mat och dryck goda vänners lag?

  • Norra Långgatan 1, 393 32 Kalmar
  • 0480-166 11
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider och menyer

Måndag
  • Stängt:
Tis-fre
  • Öppet: 17:00-22:00
Lördag
  • Öppet: 14:00-23:00
Söndag
  • Öppet : 14:00-20:00

Alltid ett steakhouse nära dig

I våra menyer finns något för alla smaker och tillfällen! Välj mellan en rad olika alternativ av protein, med smaker från Texas: nötkött, fläskkött, lamm, kyckling, fisk och vegetariska alternativ – ja, det finns helt enkelt något för alla smaker.

Vet du vad det bästa är? Du kan själv anpassa din rätt precis som du vill ha den med olika tillbehör och såser, med den stekgrad på köttet som du föredrar.

Menyn är också uppdelad i två delar. I den ena hittar du alla maträtter och i den andra hittar du våra läckra efterrätter och drycker. Naturligtvis har vi också en barnmeny för de små gästerna upp till 12 år.

I vår dryckesmeny hittar du vår egna öl och whiskey, såväl som ett brett urval av vin, drinkar och alkoholfria alternativ.

En köttrestaurang med en smak av Texas

På Texas Longhorn tar vi dig med på en smakupplevelse som tar dig till de vidsträckta slätterna i Texas och äkta southern hospitality.

Vi tror på att matupplevelser ska vara minnesvärda. Vår kärlek till högkvalitativa råvaror är grunden för hela vårt koncept och bakom varje rätt ligger en stor dos passion.

Vi erbjuder även veganska alternativ

Vi är stolta över vårt samarbete med Peas of Heaven och deras 100% växtbaserade burgare som är fria från gluten, laktos, soja och ägg. Burgaren har samma saftighet och textur som en vanlig burgare.

Är du allergisk?

Vi är medvetna om de hälsorisker som matallergier medför och vill göra allt vi kan för att du som vår gäst ska kunna njuta av vår mat fullt ut, utan oro. För att du med uttalade allergier eller överkänslighet ska känna dig trygg, har vi sammanställt en allergiguide för våra rätter.

Allergenförteckning

Alltid 100 % svenskt kött

Vi serverar endast nötkött, fläskkött och kyckling som är uppfödda och slaktade i Sverige. Du kan alltid känna dig trygg när du äter hos oss på Texas Longhorn, eftersom allt kött kommer från gårdar med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Take away och hemleverans

Är du sugen på att äta god mat från Texas Longhorn, men vill hellre njuta av den i lugn och ro hemma? Inga problem! Vi erbjuder både take away och hemleverans, så att du kan njuta av vår mat var du än befinner dig.

Titta igenom vår meny och utforska våra rätter. Välj sedan mellan att komma förbi restaurangen för att beställa take away på plats och kanske vänta på din mat i vår bar, eller att ringa in din beställning för upphämtning.

 

Vanliga frågor och svar om vår köttrestaurang Kalmar

Hur bokar jag bord?

Du kan enkelt boka bord online hos oss på Texas Longhorn. Börja med att välja den restaurang du vill besöka och välj sedan om du vill boka bord för lunch eller middag. Därefter väljer du hur många personer du vill boka bord för, samt datum och tid. Sedan bekräftar du din bokning och en bokningsbekräftelse skickas till din mail.

Serverar ni enbart kött på menyn?

Nej, vi erbjuder många olika alternativ av protein att välja mellan på Texas Longhorn i Kalmar. Kött är däremot vår specialitet, då vi först och främst ett steakhouse. Utöver nötkött och fläskkött, har vi även flera olika fisk- och skaldjursrätter samt ett antal vegetariska och veganska alternativ.

Finns det en barnmeny?

Absolut! Vi har en barnmeny som är anpassad för barn upp till 12 år.

Var kommer Texas Longhorns kött ifrån?

Vi serverar enbart 100% svenskt kött som är uppfött och slaktat i Sverige. För oss är det otroligt viktigt med god djurhållning och vi stöttar svenska bönder och deras arbete.

Kan jag boka för en större grupp?

Självklart! Om du tillsammans med ett större sällskap vill besöka oss är det bäst att boka bord i förväg, så att ni garanterat får plats och att vi kan förbereda för er ankomst. Tveka inte att höra av dig till oss, så ser vi till att ordna ett bord som passar just ert sällskap. Du kan boka online genom att klicka på ”Menyer & Boka bord”.

Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt sällskap till vår köttrestaurang i Kalmar!

Hur många restauranger finns det i Kalmar?

Texas Longhorn har för tillfället en restaurang i Kalmar.