Grill Eskilstuna

Letar du efter en bra grill med härlig atmosfär i Eskilstuna? Då hälsar vi dig hjärtligt välkommen till Texas Longhorn.

Hos oss ligger fokus på att servera våra gäster utmärkt kött av högsta standard. Vi är mycket noggranna med kvaliteten på maten vi serverar och tillagar den med omsorg och kärlek – alltid med inspiration från Texas.

Välkommen till till Texas Longhorn i Eskilstuna!

Eskilstuna

En Texas-inspirerad grill i Eskilstuna

Till Texas Longhorn i Eskilstuna kommer du för en minnesvärd grillupplevelse. På vår meny hittar du flera favoritmåltider inom grill-kategorien, samtliga med en touch av Texas.
Mån-tors
  • Öppet: 16:00-sent
Fredag
  • Öppet: 11:00-sent
Lördag
  • Öppet: 13:00-sent
Söndag
  • Öppet: 13:00-20:00

100 % svenskt kött

Allt kött som serveras hos oss, vare sig det kommer från nöt, gris eller kyckling, är helt uppfött och slaktat i Sverige. På vår restaurang i Eskilstuna kan du känna dig trygg med att köttet på din tallrik kommer från svenska gårdar, där det råder en ansvarsfull djurhållning och slaktprocesser.

100 % veganskt

I samarbete med Peas of Heaven erbjuder vi helt växtbaserade, veganska burgare som också är fria från gluten, laktos, soja och ägg. Du kommer att bli förvånad över hur saftiga och goda de är.

Information om restaurangen

På Texas Longhorn kan du skräddarsy din måltid efter eget tycke. Välj bland olika sidorätter och såser och bestäm själv hur du vill ha köttet tillagat. Vi är övertygade om att vi erbjuder det mest utsökta köttet i Eskilstuna – besök oss gärna för att provsmaka. Njut av en härlig måltid eller after work i vår grill, bar eller ta med dig maten hem.

Varmt välkommen till oss på lunch eller middag. Vi håller öppet alla dagar i veckan.

Vanliga frågor om grill Eskilstuna

Du kan enkelt boka ett bord direkt på vår webbsida. Välj datum och tid för ditt besök och bokningen är klar när du fått en bekräftelse.

Vi är ett steakhouse specialiserade på kött, men vi erbjuder även andra maträtter såsom fisk, skaldjur och vegetariska alternativ.

Ja, vi erbjuder en barnmeny för barn upp till 12 år.

Ja, allt kött vi serverar är svenskt.

När du beställer kött hos Texas Longhorn kan du vara säker på att det kommer från svenska gårdar med ansvarsfull djurhållning och slaktmetoder.

Ja, allt kött vi serverar är svenskt.

När du beställer kött hos Texas Longhorn kan du vara säker på att det kommer från svenska gårdar med ansvarsfull djurhållning och slaktmetoder.