Vår mat

Your local texas home

The finest texas outside of texas

En av de viktigaste faktorerna till Texas Longhorns framgång är vårt fokus på kvalitén i det vi serverar och där kärleken för råvarorna spelar en viktig roll.

Vi är ett steakhouse och har sedan starten 1994 fokuserat på att servera riktigt bra kött, men Texas Longhorn är inte längre bara en plats för köttälskare. Vår meny är skapad med passion med ett utbud av fisk och vegetariska alternativ för att passa alla våra gäster.

Vi vill hylla den genuint amerikanska, avslappande atmosfären och därmed binda ihop mat och dryckeskonceptet med ett spännande och minnesvärt sortiment. Vår dryckesmeny fokuserar på cocktails på kvalitativa råvaror och exceptionella spritsorter som har en tydlig koppling till Texas dryckeskultur, vin med stort fokus på amerikanska viner och ett brett öl sortiment, allt ifrån våra egna framtagna Texas-öl till spännande rotating taps.

Allergiguide

Vi på Texas Longhorn har sammanställt denna allergiguide för våra gäster med uttalade allergier eller överkänslighet då vi är medvetna om hälsoriskerna som matallergier medför.

accepterade enligt WWF:s konsumentguide

Köttet på vår meny kommer från en noga utvald leverantör*. Övrigt kött som exempelvis kyckling, bacon och hamburgare kommer från utvalda svenska leverantörer. Fisk och skaldjur på menyn är accepterade enligt WWF:s konsumentguide för mer miljövänliga köp av fisk och skaldjur.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.