Hem / Om oss

TEXAS LONGHORN – HOME AWAY FROM HOME​

När Texas Longhorns grundare Philip flyttade till Sverige, började han efter en tid att sakna sin hemstad San Antonio i Texas. Mycket. Han längtade efter grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kunde samlas för att slappna av, skratta och njuta av riktigt bra Texas barbecue.

Med hjälp av sina familjerecept öppnade han sin första restaurang 1994 på St: Paulsgatan i Stockholm som påminde honom om allt han lämnat bakom sig. För sig själv och alla som ville känna sig som hemma i Texas. Idag har vi öppnat över 35 restauranger och Philip kan säga att han nästan lyckats bota sin hemlängtan.

Vår filosofi

Delstaten Texas genomsyras av Southern Hospitality vilket också är grunden för Texas Longhorn. Att vi ser till att folk runt omkring oss känner sig väl omhändertagna och mår bra, utan att det blir pretentiöst. Vare sig det är hemma på kontoret, i våra samarbeten eller ute på våra restauranger. Vi ställer upp för varandra och andra. Det är grunden för vad vi uppnått hittills- och vad vi ska uppnå framöver.

Låt oss berätta om vår historia

Texas Longhorn grundades 1994 av Philip Huntzinger, en inflyttad Texas-bo, då i 30- årsåldern. Han längtade helt enkelt efter det Texas han lämnat bakom sig.
texas beratta
Copyright TEXAS LONGHORN 2024