Hem / Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY​

Din integritet är viktig för oss och vi vill alltid att du ska känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. I denna integritetsskyddspolicy hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Vem ansvarar för dina personuppgifter?

Texas Smokehouse Franchise Group i Stockholm AB (org. nr 556805–2467) är personuppgiftsansvarig vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Har du frågor och funderingar kring hur vi behandlar dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post.

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI?​

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har laglig grund. Exempel på personuppgifter som vi samlar in om dig vid dessa tillfällen är: Kontaktuppgifter, såsom namn, address, telefonnummer och e-postadress och information som du förmedlar i våra formulär.

En sessionscookie sparas i webbläsaren när du väljer att ge din nuvarande position för att kunna filtrera restauranger efter närmaste.

VARFÖR VI BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER​

Vi behandlar dina personuppgifter för marknadsföring, till exempel genom våra nyhetsbrev. Du har rätt att när som helst återkalla ditt lämnade samtycke genom att kontakta oss via e-post. Du kan även avregistrera dig från våra utskick i respektive kanal.

Kontakta oss

Om du fortfarande har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via e-post.

Webbplats producerat av Webicient Webbyrå

Copyright TEXAS LONGHORN 2024