Grill Haninge

Välkommen till Texas Longhorn i Haninge – en grillrestaurang med mat och kött av högsta kvalitet.

När du stiger innanför dörrarna till vår restaurang välkomnas du av vår trevliga personal som placerar dig vid bästa möjliga bord, eller i baren, beroende på var ni vill sitta.

I vår meny kan ni välja mellan en rad olika rätter, både klassiska grill-favoriter som hamburgare, ribs och steaks, men också lite mer twistade och unika varianter.

Texas Longhorn i Haninge har öppet alla dagar i veckan. Måndag till fredag för både lunch, after work och middag, och under helgen från 13 till sent!

Du hittar oss på Vikingavägen 9.

Vill du veta mer om restaurangen, våra öppettider och våra menyer?

Haninge sthlm

Måndag - Tisdag
  • :
  • Middag: 15:00-22:00
Onsdag- Torsdag
  • :
  • Middag: 15:00-22
Fredag
  • :
  • Middag: 15:00-23:00
Lördag
  • Öppet: 13:00-23:00
Söndag
  • Öppet: 13:00-22:00

OM VÅR MENY

På vår meny hittar du massvis av goda grillrätter.

Här är några av många favoriter från vår meny i Haninge:

BBQ RIBS: 209 kr

TRUFFLE & CHEESE BURGER: 129 kr

CAESAR SALAD: 139 kr

CHICKEN MAC N CHEESE: 139 kr

Texas-filosofin

Texas Longhorn är inspirerade av den amerikanska söderns gästfrihet, som kännetecknas av vänlighet, generositet och omsorg.

Vi vill att alla som kommer i kontakt med oss ska känna sig välkomna och omhändertagna, oavsett om det är på en av våra restauranger, på vårt kontor eller i ett samarbete.

På Texas Longhorn är det är viktigt att vara ödmjuk och respektfull mot varandra och mot andra.

Vi vill skapa en varm och inkluderande atmosfär där alla känner sig som hemma!

Här är några specifika exempel på hur Texas Longhorns filosofi kommer till uttryck:

Våra medarbetare är välutbildade och engagerade i att ge utmärkt service. De är alltid beredda att hjälpa till och se till att våra gäster får en positiv upplevelse.

Våra restauranger är inredda i en varm och välkomnande atmosfär. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma när de är hos oss.

Vi arbetar aktivt med att vara en ansvarsfull företagare. Vi stödjer lokala initiativ och arbetar för att minska vår miljöpåverkan.

Texas Longhorn är en restaurangkedja som är mer än bara en restaurang. De är en del av en community som värnar om människor och miljö.

Texas Longhorn, Haninge

På Texas Longhorn i Haninge håller vi öppet alla dagar i veckan, måndag till söndag. Välkommen in för att njuta av en riktigt god grill-lunch eller middag på vår restaurang i Haninge.

100 % svenskt kött

Allt kött, kyckling och gris som serveras på våra restauranger kommer från gårdar i Sverige.

Det är viktigt för oss att servera kött som kommer från svenska gårdar, där vi vet att djuren växt upp snällt och hållbart, och där vi kan säkerställa att köttet är av allra högsta kvalitet.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024