Grill Kalmar

Har du en förkärlek för grillat? Det har vi också! Oavsett om du är sugen på en riktigt god hamburgare, en saftig steak eller en het gryta som värmer både in- och utsida, så serveras grillad mat som inte gör någon besviken hos oss på Texas Longhorn i Kalmar.

Upplev en bit av Texas i Kalmar

Efter en kortare paus öppnar vi nu upp vår restaurang i Kalmar igen. Vi planerar att öppna i början av mars, 2024. Välkommen int till oss på Texas Longhorn i Kalmar och upptäck en autentisk grillrestaurang med inspiration från Texas.

Kalmar

Utforska en riktigt bra grillrestaurang i Kalmar

På Texas Longhorn i Kalmar erbjuder vi grillade klassiker liksom spännande och innovativa rätter, alla med inspiration från Texas.

Alla våra rätter är tillagade med passion för både råvarorna liksom för den unika Texas-traditionen. Unna dig av en matupplevelse där både smakerna och atmosfären speglar den amerikanska texaskulturen.

Luta dig tillbaka och njut av genuin Texas-mat i vår mysiga restaurang, eller av en kall dryck i vår trevliga bar. Du hittar oss på Norra Långgatan 1.

Tisdag-torsdag
  • Öppet: 17:00-21:00
Fredag
  • Öppet: 15:00-22:00
Lördag
  • Öppet: 14:00-22:00
Söndag
  • Öppet: 17:00-21:00

Boka bord hos oss gör du enklast direkt via vår hemsida, eller genom att ringa eller mejla oss:

Vår meny

Vår meny är fylld med förstklassiga grillrätter. Här finner du favoriter som hamburgare, steaks och grillad kyckling, liksom ett urval av varma grytor och krispiga sallader. Vår mångsidiga meny erbjuder något för alla åldrar, vuxna om barn, och för alla typer av preferenser.

Flera menyer

Utöver våra vanliga lunch- och middagsalternativ erbjuder vi även en barnmeny med läckra grillval för de yngre gästerna.Vår dryckes- och dessertmeny inkluderar delikatesser som apple crumble pie och ice cream sundae.

Råvaror av högsta kvalitet

På vår meny hittar du enbart råvaror av högsta kvalitet. Vi är måna om att köpa in råvaror som i så stor utsträckning som möjligt kommer från lokala områden.

100 % svenskt kött

På Texas Longhorn serverar vi enbart kött, kyckling och gris från svenska gårdar. På så sätt kan iv säkerställa att vi serverar kött av högsta kvalitet, från djur som vuxit upp under schyssta förhållanden. Ett hållbart och godare sätt att äta kött på, helt enkelt.

Vanliga frågor och svar om grill Kalmar

Har ni en barnmeny?

Ja, vi har en generös barnmeny med flera goda grillrätter för barn upp till 12 år. Hos oss finns något för alla smaker och åldrar. Välkommen in!