Grill Örebro

Unna dig en genuin grill-upplevelse i hjärtat av Örebro, hos oss på på Texas Longhorn. Vi serverar riktigt bra och genuin Texas-mat. För dig som älskar grillad amerikansk mat är ett besök hos oss ett måste. Hos oss hittar du grillade favoriter, tillagade med kärlek och passion. På vårt steakhouse i Örebro kan njuta av grillrätter alla dagar i veckan. Till oss är alla välkomna och här finns något för alla smaker – vuxna som barn. Du hittar Texas Longhorn på Kungsgatan 4-6 i Örebro. Välkommen in!

Örebro

En grill-restaurang som andas Texas

När du klivar innanför dörrarna till Texas Longhorn kommer du att slås av den härliga atmosfären. Inne hos oss doftar det alltid nygrillat och inspirationen från Texas syns lika mycket i inredningen som den känns i smakerna. Njut av en god bit grillad mat i vår restaurang eller en trevlig after work i vår bar.
Mån-tors
  • Middag: 17:00-21:00
Fredag
  • Öppet: 16:00-sent
Lördag
  • Öppet: 12:00-sent
Söndag
  • Öppet: 16:00-20:00

Maten på Texas Longhorn

Texas Longhorn är en välkänd restaurangkedja som prioriterar högkvalitativa ingredienser och välbeprövade matlagningsprocesser. Denna höga standard på kvalitet är en central del av Texas Longhorns framgång. Texas Longhorn har restauranger i många svenska städer – så att det aldrig är långt till din nästa Texas-måltid.

Vi serverar bara svenskt kött

På Texas Longhorn lägger vi stor vikt vid att erbjuda maträtter som är tillagade med både omsorg och integritet, baserade på de finaste ingredienserna och med kött som uteslutande kommer från lokala svenska gårdar.

Vi på Texas Longhorn tillhandahåller enbart nötkött, kyckling och fläsk som är uppfött i Sverige.

Allt kött som erbjuds i våra restauranger håller högsta möjliga standard och är direkt hämtat från svenska lantbruk.

Det är av yttersta vikt för oss att säkerställa att djuren har levt under goda förhållanden.

Detta återspeglas i vårt val av köttleverantörer, som alla följer principer för ansvarsfull djurhållning.

Såser och dressingar

Vi erbjuder ett brett utbud av såser och dressingar som passar perfekt till grillmåltiden.

Fries

Våra pommes frites kännetecknas av sin exceptionella krispighet och förmåga att behålla denna krispighet längre än traditionella pommes frites. Dessutom är de glutenfria.

Kaffe

Vårt kaffe härstammar från småskaliga plantager i Latinamerika och Asien och rostas med omsorg i Gevalias rosterier i Gävle.

Drycker

För att fira en autentiskt amerikansk och avkopplande miljö presenterar vi en omfattande och oförglömlig dryckesmeny med ett urval av cocktails, viner och ölsorter.

Kontakt

Telefon: 019-104010

E-post: orebro@texaslonghorn.se

Hitta till oss:

Det är enkelt att hitta till oss i Örebro, slå in vår adress ”Kungsgatan 4-6” i Google Maps om du behöver hjälp att hitta genom en karta!