Grill Växjö

En unik smakresa hos Texas Longhorn

I hjärtat av Växjö ligger grill-restaurangen som erbjuder förstklassiga grillrätter – Texas Longhorn.

Texas Longhorn restaurang har blivit en symbol för utsökt grillning och erbjuder en smakupplevelse utöver det vanliga.

Texas Longhorn i Växjö som en destination för alla som uppskattar en smakresa kantad av äkta och kvalitativ grillkultur.

Varmt välkommen till Texas Longhorn i Växjö!

Växjö

Mån-tors
  • Öppet: 17:00-22:00
Fre
  • Öppet: 17:00-22:30
Lör
  • Öppet: 12:00-22:30
Sön
  • Öppet: 12:00-21:00

Texas Longhorn – Hjärtat av Grill i Växjö

När du vill upptäcka grillens äkta essens, är Texas Longhorn platsen att besöka. På vår grill i Växjö kombineras stadens charm med en brinnande passion för grillning. Restaurangen utmärker sig genom sin förmåga att framhäva råvarornas kvalitet. våra kockar och serveringspersonal strävar efter att varje besök ska bli en oförglömlig upplevelse.

Djupa smaker på Texas Longhorn i Växjö

Umami, den femte grundsmaken, spelar en huvudroll i Texas Longhorns kök. Den djupa och fylliga smaken som umami ger, förhöjer varje rätt och ger en extra dimension till grillupplevelsen. Från saftiga biffar till välkryddade sidorätter. Hos oss är varje tugga är en fest för smaklökarna.

Kött av högsta kvalitet

På Texas Longhorn i Växjö är kött inte bara en ingrediens, det är en passion. Med stor omsorg väljs kött av högsta kvalitet, som sedan tillagas till perfektion. Detta resulterar i en grillupplevelse som är svår att överträffa, med smaker som stannar kvar länge.

Allt vårt kött är 100 procent svenskt, från svenska gårdar nära dig.

Välkommen till Texas på Storgatan

Belägen på Växjös livliga Storgatan, är Texas Longhorn enkel att hitta och ännu svårare att motstå. Första gången du besöker vår grill möts du av både en vänlig atmosfär och en inbjudande miljö, där du gäst kan känna sig som hemma. Vår restaurang är en plats dit du vill återkomma – både för maten och stämningen.

En smakrik grillupplevelse i Växjö

För dig som söker en förstklassig grillupplevelse i Växjö, är Texas Longhorn det självklara valet. Med en oöverträffad service och en atmosfär som andas autenticitet, är varje måltid här en minnesvärd uppelvelse.

Välkommen till Texas Longhorn i Växjö

Vi på Texas Longhorn i Växjö ser fram emot att välkomna dig till en värld av enastående grillrätter och genuin gästfrihet. Boka ditt bord idag och gör dig redo för en grilluppelvelse som du sent kommer glömma!
Copyright TEXAS LONGHORN 2024