Köttrestaurang Malmö

Vill du vara med om en matupplevelse? Letar du efter den bästa köttrestaurangen i Malmö? Då har du tur! Texas Longhorn har nämligen inte bara ett steakhouse i denna fantastiska stad, utan två. Kött är vår specialitet och när du kommer till en Texas Longhorn-restaurang kan du förvänta dig det bästa köttet som kommer från svenska gårdar. Bra kött av högsta kvalitet helt enkelt. Vi ställer höga krav på maten vi serverar och väljer därför bara ut riktigt bra råvaror. Ett besök på någon av våra restauranger ska vara en upplevelse – därför lägger vi även stor vikt vid riktigt bra service och en riktigt schysst miljö. Här kan du läsa mer om våra restauranger i Malmö och vad du får när du kommer till vårt steakhouse.

Våra restauranger i Malmö

I Malmö har vi två restauranger som har öppet varje dag – redo att servera riktigt bra mat till dig och ditt sällskap.

197095236 341380504348924 1905933832710144967 n

Man blir aldrig besviken på maten när man besöker Texas longhorn på kanalgatan.

3.9/5
1134 Recensioner på Google

Kanalgatan Malmö

Just intill Raoul Wallenbergs park hittar du vår andra Malmö-restaurang. Även här kan du njuta av både lunch och middag och på menyn finns både grill, veganskt och långkok. Välkommen!

  • Kanalgatan 5, 21140 Malmö
  • 040-182140
Boka nu Öppettider & Menyer

Köttrestaurang, Malmö – med smaker från Texas

När du kommer till oss på Texas Longhorn tar vi med dig på en smakupplevelse som gör att du riktigt kan känna av de vidsträckta slätterna i Texas. Dessutom bjuder vi på en stor dos southern hospitality. Du ska känna dig som hemma, och du ska känna dig omhändertagen, men det ska aldrig kännas krystat.

I vår bar hittar du olika drycker som passar till maten. Du kan bland annat smaka vår egen öl eller whiskey, men självklart kan du även hitta vin, drinkar och alkoholfria alternativ.

Vi vill ge dig en minnesvärd matupplevelse och det gör vi genom att servera högkvalitativa råvaror som vi lagar med en stor dos passion.

100 % svenskt kött

Med höga krav på smak och kvalitet kommer också ett ansvar. Därför ser vi till att bara servera kött från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Frågor och svar om köttrestaurang Malmö

Måste jag boka bord?

Du måste inte boka bord för att äta hos oss. Självklart gör vi alltid vårt bästa för att även spontana gäster ska få plats att sitta ner och äta. Men om du vill vara helt säker på att få plats är det alltid säkrast att göra det.

Du bokar enkelt ditt bord online här på vår webbplats. Välj bara det steakhouse i Malmö du vill gå till och vilken dag och vilken tid.

BOKA BORD

Hur kan jag se er meny?

Genom att klicka dig in på respektive restaurang kan du se aktuell meny. Vi har en separat meny för desserter och drinkar.

Kolla in menyn

Har ni barnmeny på restaurangen?

Ja, vi har en barnmeny som vi serverar till barn upp till 12 år. Även denna meny kan du se när du klickar dig in på respektive restaurang.

I denna meny hittar du bland annat smarriga burgare och amerikanska pannkakor.

Serverar ni svenskt kött?

Ja, allt kött du äter på Texas Longhorn kommer från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Finns det vegetariska alternativ?

Ja, även om vi är experter på kött erbjuder vi såklart både vegetariska och veganska alternativ. Testa till exempel vår egen burgare med portabellosvamp, guacamole, svarta bönor & crispy onion som vi serverar med smokey red pepper sauce. Farligt god.

 

Copyright TEXAS LONGHORN 2024