Restaurang Halmstad

Är du sugen på att äta god mat i Halmstad? Vill du äta en härlig middag i en välkomnande atmosfär? Välkommen till Texas Longhorn! I vår meny hittar du riktigt bra kött av hög kvalitet. Bland våra rätter hittar du även lamm, kyckling, fisk och vegetariska alternativ – något för alla smaker. Vi ställer alltid höga krav på maten vi serverar och väljer ut de bästa råvarorna för att du ska bli nöjd. Läs mer om vad du får när du kommer till Texas Longhorn i Halmstad.
196585942 341380577682250 5616281966252941455 n

5/5
0 Recensioner på Google

Halmstad

Du är varmt välkommen att boka bord hos oss – alla dagar i veckan.

  • Brogatan 3, 30242 Halmstad
  • 035-7777077
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider och meny

När du äter på vår restaurang kan du välja att komponera din rätt så som du gillar den. Välj mellan olika tillbehör och såser för att lyfta din köttbit. Och såklart kan du beställa den stekgrad på köttet som du föredrar. Vi sticker ut hakan och hävdar att vi serverar Halmstads godaste kött – välkommen in och smaka i vår genuina miljö

I vår bar kan du beställa vår egen öl eller vår egen whiskey. Utöver detta serverar vi även annan öl och whiskey och såklart vin, drinkar och alkoholfria alternativ.

För de små har vi en egen barnmeny med rätter som vi serverar till barn upp till 12 år.

På lördagar öppnar vi redan vid lunch, övriga dagar klockan 16. Välkommen in till oss på Brogatan 3!

Mån-tors
  • Öppet: 16:00-22:00
Fre
  • Öppet: 16:00-sent
Lör
  • Öppet: 12:00-sent
Sön
  • Öppet: 16:00-21:00

Restaurang Halmstad med smak av Texas

Att komma till någon av Texas Longhorns restauranger ger dig en unik upplevelse av mat. Här finns alltid det godaste av grillat.

Ta en titt på vår meny och du kan se att vi alltid serverar populära rätter som smakar av Texas. Vårt koncept bygger på vår starka kärlek till råvarorna. Därför ställer vi alltid höga krav på allt vi serverar – det ska alltid vara högsta kvalitet. Vi hoppas att du märker det när du gör ett besök hos oss.

100 % svenskt kött

Vi serverar bara kött som är uppfött och slaktat i Sverige. Så när du kommer till vår restaurang, Halmstad, kan du vara helt trygg med att köttet på din tallrik kommer från svenska gårdar som har god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Vanliga frågor och svar om vår restaurang, Halmstad

Hur bokar jag bord?

Du bokar bord online. Det är bara att välja vilken dag och vilken tid du vill komma. Ditt bord är bokat när du får en bekräftelse.

Måste jag boka bord?

Vi välkomnar spontana gäster och gör alltid vårt bästa för att du och ditt sällskap ska få plats att sitta ner och äta. Men vill ni vara helt säkra på att få ett bord är det säkrast att boka.

Vilken typ av mat serverar Texas Longhorn?

Eftersom vi är ett steakhouse är kött vår specialitet. Men i menyn hittar du också andra alternativ. Vad sägs om fisk, skaldjur eller vegetariskt?

Har ni en barnmeny?

Ja, rätter från vår barnmeny serverar vi till barn upp till 12 år.

Serverar ni svenskt kött?

Ja, allt kött vi serverar i våra restauranger kommer från svenska gårdar.