Restaurang Örebro

Är du sugen på god mat i Örebro? Vattnas det i munnen när du tänker på genuina Texas-rätter lagade på svenska råvaror? Välkommen in till oss på Texas Longhorn – här erbjuder vi riktigt bra (och svenskt) kött i en familjär miljö. Allt kött kommer från svenska gårdar, det är viktigt för oss eftersom vi ställer höga krav på den mat vi serverar. Här får du smaker av Texas med fräscha tillbehör som goda såser och sallader. Kom in till oss eller boka bord idag. Vi har öppet varje dag!
31239547 192053051416280 7084052619173298176 n

5/5
0 Recensioner på Google

Örebro

Du är varmt välkommen att boka bord hos oss – alla dagar i veckan.

  • Kungsgatan 4-6, 70211 Örebro
  • 019-104010
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider Texas Longhorn restaurang Örebro

Vårt kök håller öppet alla dagar i veckan. På lördagar även för lunch. Boka bord och kolla in menyn här.

Mån-tors
  • Middag: 17:00-21:00
Fredag
  • Öppet: 16:00-sent
Lördag
  • Öppet: 12:00-sent
Söndag
  • Öppet: 16:00-20:00

Boka bord – säkra din plats

Blir du också hungrig av att läsa om bra kött? Har du bestämt dig för att komma till vår restaurang och njuta av god mat? Boka bord så är du helt säker på att du får plats när du kommer.

Boka direkt online.

Hur många restauranger finns det i Örebro?

När du reser runt i Sverige kan du hitta över 30 olika Texas Longhorn-restauranger. I Örebro har vi en. Där hittar du Örebros bästa grill, dryck och stämning. Hitta till oss enkelt med hjälp av Google Maps.

En restaurang, Örebro – med smak av Texas

När du ledsnat på pizza, sushi och café-mat är du välkommen till oss. Här finns Örebros kanske godaste kött, serverat från ett kök som älskar Texas – smaker som vi vill att hela världen ska få testa. Vi finns på Kungsgatan 4-6 – ett stenkast från Stortorget.

Vi har öppet varje dag och i vår meny hittar du smaker av grillat från Texas. Vi hoppas att du kan känna den kärlek vi känner till våra råvaror – bara det bästa är gott nog.

Hitta hit med Google Maps

100 % svenskt kött i restaurangen

När du beställer kött i vår restaurang kan du vara säker på att det är svenskt. Nötkött, gris och kyckling – allt kommer från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Take away – ät maten hemma

Vill du hellre äta maten hemma? Eller ta med den på picknick? Beställ take away. Välj själv om du vill ringa in din beställning i förväg eller om du vill svänga förbi restaurangen och ha en trevlig stund i baren medan du väntar.

Hur Texas Longhorn blev till

Det var över 35 år sedan, 1987, som en ung kock i Texas fick ett erbjudande om att åka till Sverige för att konsultera i amerikansk mat. När han kom till Stockholm tog det inte lång tid innan han upptäckte att det inte fanns ett enda steakhouse i Texas-anda i staden. Det behövde han göra något åt.

1994 – första Texas Longhorn öppnar i Stockholm

1994 var det äntligen dags för den unga kocken – Philip Huntzinger – att öppna sin första restaurang i Stockholm: Texas Longhorn Steakhouse. Adressen var Södermalm och hela restaurangen var mer eller mindre en hyllning till hemtstaten Texas. Som gäst kunde du njuta av genuin service och äta både biff, ribs och Tex Mex-rätter från Philips familjerecept.

Idag finns fler än 30 restauranger runtom i Sverige

Mycket har hänt sedan 1994. Texas Longhorn är numera en franchisekedja som har fler än 30 restauranger i vårt avlånga land. Man kan lugnt säga att Philip lyckades med sitt mål – att introducera svenskarna för Texas. Gästfrihet, jalapeños och avslappnad mat – en smak av Texas helt enkelt.

Texas Longhorn i Örebro

Det är fantastiskt roligt att ha en restaurang i Örebro, så att alla örebroare kan ta del av vår härliga meny och smaka det bästa från Texas. Vi ser fram emot att träffa dig!

Ta med Texas hem – få inspiration i matlagningen

Vi vill självklart att du ska kunna ta med en bit av Texas hem och kunna få en upplevelse av södern hemma. Därför har vi tagit fram ett 15-tal produkter som du kan köpa i din mataffär. Där finns såser, ribs och coleslaw – bland annat. Kom ihåg att njuta av matlagningen och din goda middag tillsammans med vänner och familj. Ta god tid på dig i köket och berätta historier för varandra.

 

Vanliga frågor och svar om vår restaurang Örebro

Var äter man bäst i Örebro?

Om du frågar oss är svaret enkelt – på Texas Longhorn såklart.

Vad finns det för restauranger i Örebro?

I Örebro hittar du alla möjliga typer av restauranger. Här finns asiatiska restauranger, sushi, pizza, pasta, buffé – ja allt du kan tänkas vara sugen på och lite till.

Om du gillar en mysig upplevelse med riktigt bra kött – då rekommenderar vi att du kikar in till oss på Texas Longhorn.

Hur bokar jag bord?

Du bokar enkelt ditt bord här på sajten genom att välja Örebro i menyn. Välj vilken dag och tid du vill komma och saken är klar.

Måste jag boka bord?

Nej, det måste du inte. Det går utmärkt att göra ett besök spontant. Vi gör alltid vårt bästa för att se till att alla som vill får en plats.

Vilken typ av mat serverar ni?

Vårt stora fokus är kött – det är det vi är bäst på. Men det finns något för alla på menyn, till exempel kyckling, lamm, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024