Restaurang Solna

Letar du efter god mat och spännande smaker? Ta en middag på Texas Longhorn i Solna. Här får du en smak av Texas, lagad på svenska råvaror. Riktigt bra kött i en genuin och härlig miljö. Allt vårt kött kommer från svenska gårdar, eftersom vi ställer höga krav på den mat som vi serverar. Här erbjuder vi mat som smakar mer, med fräscha tillbehör och goda såser. Boka ditt bord redan idag. Vi har öppet varje dag i veckan.
278966369 551898489963790 8286494615695943024 n

5/5
0 Recensioner på Google

Solna Sthlm

Välkommen att boka bord för dig och ditt sällskap – alla dagar i veckan.

  • Råsundavägen 112, 16950 Stockholm
  • 08-274858
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider Texas Longhorn restaurang Solna

Mån-Tor
  • Middag: 16-22
Fre
  • Middag: 16-22:30
Lör
  • Middag: 15-22:30
Sön
  • Middag: 15-22

Boka bord och var säker på att få plats

Vill du besöka vår restaurang i Solna? Är du sugen på att smaka på Texas och känna av den genuina atmosfären som finns i våra restauranger? Om du bokar kan du vara helt säker på att få plats i restaurangen.

Hur många restauranger finns det i Solna?

Vi har över 30 restauranger runtom i Sverige. En av dem ligger i Solna, på Råsundavägen 112. Här hittar du Solnas bästa grill, dryck och stämning. Du hittar enkelt hit med hjälp av Google Maps.

Hitta till vår restaurang i Solna med Google Maps:

God mat från Texas hittar du i Solna

Är du trött på pizza och pasta? Vill du istället ha en meny med riktigt bra kött? Kom in till oss på Texas Longhorn. Du hittar oss på Råsundavägen 112 i Solna. Vi har öppet varje dag. Frukost är inte vår grej, vi öppnar när det är dags för middag. Vill du äta lunch kan du spana in någon av våra andra restauranger.

I vår meny hittar du en kärlek till maten, där vår kärlek till råvarorna speglar sig i smakerna.

100 % svenskt kött i vår meny

Vi ställer höga krav på, och bryr oss om våra råvaror. Därför serverar vi bara kött från svenska gårdar. Allt kött är 100 % svenskt, oavsett om det är nöt, gris eller kyckling. Gårdarna har alltid god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött

Hur kom Texas till Sverige?

Allt började 1987 när en ung kock från Texas blev erbjuden att åka till Sverige för att konsultera svenskarna i amerikansk mat. Han upptäckte att det inte fanns ett enda steakhouse i Texas-anda i Stockholm. Då beslutade han sig för att göra något åt det.

Första restaurangen öppnar i Stockholm

1994 öppnade den unga kocken sin första restaurang i Stockholm. Texas Longhorn Steakhouse var grundat och adressen var Södermalm. Hela stället hyllade Texas och som gäst kunde du äta biff, revbensspjäll och Tex Mex-rätter från familjerecept.

Nu finns över 30 Texas Longhorn i Sverige

Nu för tiden har Texas Longhorn fler än 30 restauranger runtom i Sverige. Den unge kocken lyckades med sitt mål: att introducera Texas för svenskarna. Gästfrihet, jalapeños och avslappnad mat – en smak av Texas helt enkelt.

Texas Longhorn i Solna

Det är så roligt att vi har en restaurang i Solna, så att du som Solna-bo kan njuta av det bästa från Texas. Vi ser fram emot att träffa dig i vår restaurang i Solna, eller i någon av våra andra restauranger.

Restaurang Solna. Vanliga frågor och svar!

Hur bokar jag bord?

Boka enkelt här på vår webbplats. Välj bara Solna i menyn. Fyll sedan i vilken dag och vilken tid du vill komma. När du bokar bord kan du alltid vara säker på att få plats just den dag du vill komma.

Måste jag boka?

Självklart har vi plats även för spontana gäster. Vi gör alltid vårt bästa för att alla som kommer till våra restauranger ska få plats att sitta ner och äta.

Vilken typ av mat serverar ni?

Vårt stora fokus är på kött – det är det vi kan bäst. Men vi har också andra alternativ. I vår meny hittar du kyckling, lamm, fisk, skaldjur och vegetariska alternativ. Och i vår bar hittar du matchande dryck.

Har Texas Longhorn barnmeny?

Vi har en barnmeny med riktigt smarriga rätter för barn upp till 12 år.

Är allt kött svenskt?

Ja, vi serverar bara 100 % svenskt kött i våra restauranger. Om du vill ha mer information om vår mat och vårt val av kött kan du klicka här.