Hem / Linköping

Köttrestaurang och steakhouse Linköping

Adress:
Öppettider
onsd-fred
  • lunch: 11:30-14:00
månd-fred
  • middag: 17:00-22:00
lörd
  • Lunch/Middag: 12:00-22:00
sönd
  • : stängt
Kontakt:
Nationaldagen har vi lunchstängt

Välkommen till oss på Texas Longhorn på S:t Larsgatan 25C i centrala Linköping.

Till oss kommer du när du vill uppleva extra god mat och kött värt att längta efter. När du vill känna doften från köket av äkta grill och kryddiga långkok, och bara slappna av, skratta och njuta av riktigt god Texas barbecue. Upplev all denna maten även i en sann Texas atmosfär. Boka ett bord på vår restaurang i Linköping genom att klicka på Boka nu ovan eller följ länken.

Vår ambition och målsättning är att vara Linköping’s bästa köttrestaurang och steakhouse, där vårt stora fokus ligger på bra råvaror i våra maträtter.

Vi på Texas Longhorn är stolta över att vara en familjeägd restaurang som med hjälp av våra familjerecept öppnade vårt första steakhouse redan 1994 , för oss själva och alla er som söker efter äkta Texas barbecue gjort av bästa svenska råvaror. Idag, mer än 25 år senare har vi öppnat över 35 Texas Longhorn runt om i landet.

Våra menyer i Linköping

Nedan hittar du våra stora barn, middag, lunch och dryck-meny som vi erbjuder. Har du frågor kring köket eller maten på vår meny, fråga våra duktiga servitörer eller personal på plats i Linköping så guidar vi dig att välja rätt Texas barbecue och typ av kött.

Hur bokar jag bord på Texas Longhorn steakhouse i Linköping?

Enklaste sättet att boka bord hos oss är genom att klicka på Boka knappen ovan så kommer du direkt till vår bordsbokning. Skulle du ha speciella önskemål kring din mat eller frågor kring vår restaurang så hjälper vi dig. Det kan vara allt från att se till att få ditt specialbord till bokningar för speciella tillfällen. Du har även mer information runt våra öppettider i webbläsaren ovan.

Välkommen till Linköping’s bästa köttrestaurang och steakhouse och upplev vår Texas atmosfär och extra goda mat du med.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024

Hemleverans

Nedan hittar du samtliga leveransmöjligheter