Köttrestaurang och steakhouse Södra Vägen

Information om restaurangen

Adress

Öppettider

Mån - Tors
  • Öppet: 17:00-22:30
  • kök stänger: 21:00
Fredag
  • öppet: 17:00-22:30
  • kök stänger: 22:00
Lördag
  • Öppet: 16:00-22:30
  • kök stänger: 22:00
Söndag
  • Öppet: 16:00-21:30
  • kök stänger: 20:30
*Vi är en kontantfri restaurang.
* Vänligen meddela oss om ni har barnvagn, rullstol eller annat hjälpmedel i er bokning. Ni behöver ringa oss för att få ert bord bekräftat då vissa bord är i barhöjd och inte är anpassade för detta. Övriga önskemål om placering gör vi vårt bästa för att möta, det är dock inte alltid möjligt.
* Vi kan dessvärre inte ta emot hundar hos oss (borsett från ledarhundar)


GRUPPFÖRFRÅGNINGAR ÖVER 9 PERSONER:
Är ni fler än 9 personer vänligen maila oss er förfrågan på: sodravagen@texaslonghorn.se eller ring på
031-711 15 40.

GROUP BOOKINGS OVER 9 PERSONS:
Please contact us if you would like to make a group booking over 9 persons: sodravagen@texaslonghorn.se or call
+46 31 711 15 40

Välkommen till oss på Texas Longhorn på Södra Vägen 7 i Göteborg.

Till oss väljer du att komma när du vill äta extra god mat, kött värt att längta efter, känna doften från köket av äkta grill, kryddiga långkok, slappna av, skratta och njuta av riktigt god Texas barbecue. Upplev all denna maten som tar er in i en sann Texas atmosfär. Boka ett bord online på Texas Longhorn Södra Vägen genom att klicka på Boka nu ovan eller följ länken.

Vår ambition och målsättning är att vara den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Göteborg, där vårt stora fokus alltid ligger i att servera våra gäster de bästa råvarorna.

Vi på Texas Longhorn är mycket stolta över att vara en familjeägd restaurang som med hjälp av våra unika familjerecept öppnade vårt första steakhouse redan 1994 , för oss själva och alla er som söker efter äkta Texas barbecue gjort av bästa svenska råvaror. Idag 2021, mer än 25 år senare har vi öppnat över 35 restauranger runt om i Sverige.

Våra menyer på Södra Vägen

Nedan kan du hitta hela vår stora meny som restaurangen erbjuder på plats. På Texas Longhorn välkomnar vi alla gäster och här hittar du barn, middag, lunch, bar och dryckes-meny för den som kanske bara vill ta ett glas.

Du kanske vill förbereda en lika god Texas middag för en speciell kväll hemma med dina vänner? Inga problem, du kan enkelt ta del av vår breda take away meny som bland annat innehåller rätter som nachos, burgare, ribs, sallader och annat gott som förbereds för smidig hemleverans vid en tid som passar dig. Take Away beställer du enklast genom att trycka på knappen hemleverans ovan, så kommer du direkt till våra samarbetspartners där du enkelt kan göra en beställning.

Har du fler frågor kring köket eller olika maträtter på vår meny, kan du alltid fråga våra duktiga servitörer eller personal som finns på plats på Södra Vägen så guidar vi dig att välja rätt Texas barbecue och typ av kött.

Hur bokar jag bord på Texas Longhorn steakhouse på Södra Vägen?

Enklast bokar du genom att trycka på boka knappen ovan så kommer du direkt till vår bordsbokning. Skulle du ha speciella önskemål kring din mat eller om det finns andra frågor kring hur ni kan få en mysig kväll på restaurangen så hjälper vi dig gärna. Det kan vara allt från att se till att få ditt specialbord till bokningar för speciella tillfällen. Du finner också mer information om vart vi finns och vad våra öppettider är i webbläsaren ovan.

Välkommen till Göteborg’s bästa köttrestaurang och steakhouse och upplev vår Texas atmosfär och extra goda mat du också.

Hemleverans

Nedan hittar du samtliga leveransmöjligheter