Hem / S:t paulsgatan

Köttrestaurang och steakhouse slussen

Adress:
Öppettider
Mån
  • Middag: 16:00-21:00
Tis-Tors
  • Middag: 16:00-22:00
Fre
  • Middag: 15:00-22:00
Lör
  • Middag: 15:00-22:00
Sön
  • Middag: 15:00-21:00
Kontakt:

Välkommen till oss på Texas Longhorn på S:t Paulsgatan 4A vid Slussen i Stockholm.

Till oss väljer du att komma när du vill äta extra god mat, kött värt att längta efter, känna doften från köket av äkta grill, kryddiga långkok, slappna av, skratta och njuta av riktigt god Texas barbecue. Upplev all denna maten som tar er in i en härlig Texas atmosfär. Boka ett bord online på Texas Longhorn genom att klicka på Boka nu ovan eller följ länken.

Vår ambition och målsättning är kort och gott att vara Stockholm’s bästa köttrestaurang och steakhouse, där vårt stora fokus ligger på bra råvaror i våra maträtter.

Vi på Texas Longhorn är stolta över att vara en familjeägd restaurang som med hjälp av våra familjerecept öppnade vårt första steakhouse redan 1994 , för oss själva och alla er som söker efter äkta Texas barbecue gjort av bästa svenska råvaror. Som ett resultat av detta har vi idag 2021, mer än 25 år senare öppnat över 35 restauranger runt om i landet.

Vår meny

Nedan kan du hitta hela vår stora barn, middag, lunch, bar och dryck-meny som vårt kök erbjuder. Har du fler frågor kring köket eller olika maträtter på vår meny, fråga gärna våra duktiga servitörer eller personal som finns på plats vid Slussen i Stockholm så guidar vi dig att välja rätt Texas barbecue och typ av kött på vår meny.

Hur bokar jag bord på Texas Longhorn steakhouse vid Slussen?

Enklast bokar du genom att trycka på boka knappen ovan så kommer du direkt till vår bordsbokning. Skulle du ha speciella önskemål kring din mat eller andra frågor kring restaurangen så hjälper vi dig. Det kan vara allt från att se till att ditt specialbord finns tillgängligt för nära och kära till bokningar för speciella tillfällen. Du har även mer information runt våra öppettider i webbläsaren ovan.

Välkommen till den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Stockholm och upplev vår Texas atmosfär och extra goda mat du med. Vi har öppet för middag alla dagar i veckan.

Välkommen till den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Stockholm och upplev vår Texas atmosfär och extra goda mat du med. Vi har öppet för middag alla dagar i veckan.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024

Hemleverans

Nedan hittar du samtliga leveransmöjligheter