Steakhouse Malmö

Letar du efter Malmös bästa steakhouse? Då har du tur. Texas Longhorn har nämligen inte bara en restaurang i staden, utan två. Till oss kommer du när du vill äta bra kött med goda tillbehör. Vi är experter på att laga riktigt gott kött och har haft lång tid på oss att träna. Den första Texas Longhorn öppnade nämligen redan 1994. Alla våra restauranger serverar råvaror av riktigt bra kvalitet och allt kött kommer från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Våra steakhouse, Malmö

Båda våra Malmö-restauranger har öppet varje dag – vi håller aldrig stängt. På menyn hittar du alltid frestande rätter med smak av Texas.
197095236 341380504348924 1905933832710144967 n

Man blir aldrig besviken på maten när man besöker Texas longhorn på kanalgatan.

3.9/5
1134 Recensioner på Google

Kanalgatan Malmö

Bredvid Raoul Wallenbergs park finns vårt andra Malmö-steakhouse signerat Texas Longhorn. Njut av lunch eller middag och frestas av vår meny som innehåller både grill, veganskt och långkok. Välkommen!

  • Kanalgatan 5, 21140 Malmö
  • 040-182140
Boka nu Öppettider & Menyer

Två restauranger i Malmö – med smaker från Texas

Att kliva in på Texas Longhorn ger en känsla av att vara nära de vidsträckta slätterna i Texas. Här får du en smakupplevelse och en stor dos southern hospitality. Vårt mål är att du ska känna dig omhändertagen, men inte på ett krystat sätt – det ska nästan kännas som hemma (om hemma vore i Texas).

Om du tar en sväng förbi vår bar kan du smaka drycker som passar väl till maten vi serverar. Till exempel serverar vi vår egen öl och whiskey. Givetvis finns även vin, drinkar och alkoholfria alternativ.

När du kommer till oss vill vi ge dig en minnesvärd matupplevelse där du får smaka högkvalitativa råvaror lagade med mycket passion.

100 % svenskt kött

Med höga krav på smak och kvalitet kommer också ett ansvar. Därför ser vi till att bara servera kött från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Vanliga frågor och svar om våra steakhouse Malmö

Måste jag boka bord?

Nej, du måste inte boka bord för att äta på någon av våra restauranger. Det går bra att kika in spontant och vi gör alltid vårt bästa för att alla ska få plats. Men om du vill vara 100 % säker på att få ett bord är det alltid säkrast att boka.

BOKA BORD

Kan jag se er meny online?

Ja, du hittar respektive restaurangs meny genom att klicka på adressen.

Kolla in menyn

Har ni barnmeny på restaurangen?

Ja, vi har en barnmeny som vi serverar till barn upp till 12 år. Här hittar du mat som barnen uppskattar som burgare, amerikanska pannkakor och mer.

Serverar ni svenskt kött?

Ja, du kan vara helt trygg med att allt kött i våra restauranger kommer från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Finns det vegetariska alternativ?

Ja, vi har både vegetariska och veganska alternativ. Du kan till exempel testa vår egen burgare med portabellosvamp, guacamole, svarta bönor & crispy onion som vi serverar med smokey red pepper sauce.