Grill Karlstad

Vill du äta på en grill-restaurang som serverar grillrätter av högsta kvalitet, tillagade med kärlek?

Välkommen till Texas Longhorn i Karlstad, en grill-restaurang som förutom god mat även erbjuder service i toppklass, och en atmosfär värd att återvända för.

Karlstad

Mån-tors
  • Middag: 16:00-22:00
Fredag
  • Middag: 15:00-23:00
Lördag
  • Middag: 13:00-23:00
Söndag
  • Middag: 16:00-21:00

Bästa hamburgarna i Karlstad

Även om Texas Longhorn erbjuder mycket mer än ”bara” bra hamburgare ska vi inte sticka under stolen med att våra burgare troligtvis kvalar in som några av Karlstads bästa.

För dig som är på jakt efter en riktigt god hamburgare i Karlstad rekommenderar vi dig starkt att testa burgaren på Texas.

Med 100 % svenskt kött, från väl utvalda svenska gårdar, tillagade av våra duktiga och erfarna kockar, med råvaror och tillbehör av samma kvalitet som köttet.

På vår meny hittar du förutom hamburgare en rad goda grillrätter som gör mer än att mätta magar – de

Boka bord

Det är supersmidigt att boka bord på vår restaurang direkt via vår hemsida.

Det gör du här:

GRUPPFÖRFRÅGNINGAR ÖVER 8 PERSONER:

Är ni fler än 8 personer vänligen maila oss er förfrågan på: karlstad@texaslonghorn.se eller ring på
054-153320

På uteserveringen är det först till kvarn som gäller.

Vi gör vårt yttersta för att nå allas förväntningar men kan inte garantera särskilda platser.

Vår meny

På vår meny hittar du grillrätter av högsta kvalitet. Vi serverar klassiska grillrätter som burgare, steaks och grillad kyckling, men även andra varmrätter såsom grytor, och kalla rätter i form av fräscha sallader.

Vår breda meny erbjuder något för alla åldrar och smaker.

Förutom våra klassiska lunch- och middagsmenyer har vi en barnmeny med riktigt goda grillrätter, även för de mindre.

Vi har också en dryckes- och dessertmeny med härligheter såsom apple crumble pie och ice cream sundae.

Öppettider

I Karlstad har vi öppet för middag alla dagar i veckan, måndag till söndag. Notera att öppettiderna kan variera något beroende på hur många besökare vi har.
Mån-tors
  • Middag: 16:00-22:00
Fredag
  • Middag: 15:00-23:00
Lördag
  • Middag: 13:00-23:00
Söndag
  • Middag: 16:00-21:00
OBS! Våra stängningstider kan variera mycket beroende på olika tryck med folk i restaurangens lokal. Slå gärna en signal för att meddela att du kommer eller boka ett bord här på vår hemsida. Då blir vi extra redo för just din ankomst.

Take away och hemleverans

Vill du avnjuta en god biff eller burgare från Texas Longhorn, utan att behöva röra dig från soffan? Du behöver inte välja bort Texas Longhorn för den saken skull. Vi erbjuder hemleverans via Foodora, Wolt och Über Eats. För att beställa hemleverans via någon av dessa leverantörer behöver du göra det direkt via deras appar. Det går också jättebra att själv hämta upp maten hos oss på restaurangen. Njut av en kall dryck i vår bar under tiden som som du väntar på maten och få den nylagade varma maten, som serveras väl förpackad, direkt från grillen.

Välkomna till Texas Longhorn, Karlstad

Varmt välkommen till oss på Texas Longhorn i Karlstad. På vår grill i Karlstad serverar vi 100 % svenskt kött, från väl utvalda svenska gårdar. Välkommen in i värmen! Hitta dina grillfavoriter på vår meny, läs mer om restaurangen eller boka bord här: