Köttrestaurang och steakhouse Karlstad

Information om restaurangen

Adress

Öppettider

mån-tors
Fredag
Lördag
Söndag

Kontakt

Välkommen till oss på Texas Longhorn på Karlbergsgatan 4, ett stenkast från Inre Hamn i Karlstad.

Till oss väljer du att komma när du vill äta extra god mat, kött värt att längta efter, känna doften från köket av äkta grill, kryddiga långkok, slappna av, skratta och njuta av riktigt god Texas barbecue. Upplev all denna maten som tar er in i en sann Texas atmosfär. Boka ett bord online på Texas Longhorn i Karlstad genom att klicka på Boka nu ovan eller följ länken.

Vår ambition och målsättning är att vara den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Karlstad, där vårt stora fokus ligger på bra råvaror i våra maträtter.

Vi på Texas Longhorn är stolta över att vara en familjeägd restaurang som med hjälp av våra familjerecept öppnade vårt första steakhouse redan 1994 , för oss själva och alla er som söker efter äkta Texas barbecue gjort av bästa svenska råvaror. Idag 2021, mer än 25 år senare har vi öppnat över 35 restauranger runt om i landet.

Våra menyer i Karlstad

Nedan kan du hitta hela vår stora barn, middag, lunch, bar och dryck-meny som vårt kök erbjuder. Har du fler frågor kring köket eller olika rätter som serveras på vår meny, fråga gärna våra duktiga servitörer eller personal som finns på plats i Sollentuna så guidar vi dig att välja rätt Texas barbecue och typ av kött.

Hur bokar jag bord på Texas Longhorn steakhouse i Karlstad?

Enklast bokar du genom att trycka på boka knappen ovan så kommer du direkt till vår bordsbokning. Skulle du ha speciella önskemål kring din mat eller andra frågor kring restaurangen så hjälper vi dig. Det kan vara allt från att se till att få ditt specialbord till bokningar för speciella tillfällen. Du finner också mer information runt vår adress och våra öppettider i webbläsaren ovan.

Välkommen till den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Karlstad och upplev vår Texas atmosfär och extra goda mat du med.

Hemleverans

Nedan hittar du samtliga leveransmöjligheter