Grill Malmö – Texas Longhorn

Malmö är känt för att ha många bra grillar och grill-restauranger. Är du på jakt efter en förstklassig grill i Malmö? Då har du hittat rät! På Texas Longhorn i Malmö ligger fokus på att servera högkvalitativt svenskt kött, under hela dagen och veckan.
196585942 341380577682250 5616281966252941455 n

5/5
0 Recensioner på Google

Kanalgatan Malmö

Vid Raoul Wallenbergs park, längs den fina kanalen, ligger Texas Longhorn. Här kan du njuta av en saftig burgare, god köttbit eller fräsch sallad. Vi serverar både kötträtter, samt vegetariska och veganska alternativ. Välkommen till en Texas-restaurang med något för alla.

  • Kanalgatan 5, 21140 Malmö
  • 040-182140
Boka nu Öppettider & Menyer

Bästa grill i Malmö

Vilken är den bästa grillen i Malmö? Den frågan är givetvis subjektiv, men om du letar efter en grill som erbjuder högkvalitativa rätter och en bred meny, är ett besök på Texas Longhorn helt rätt val. Vill du veta mer om Texas Longhorn i Malmö, eller vill du boka bord på vår restaurang?

Upplev en mångfald av smaker på Texas Longhorn i Malmö

Det finns många olika grillrestauranger i Malmö vilket gör att lägstanivån här är hög. För dig som letar efter en amerikansk grillrestaurang med smaker av Texas, är Texas Longhorn det självklara valet. Vår restaurang i Malmö ligger strategiskt placerad på Kanalgatan vid den vackra kanalen, omgiven av grönområden.
Mån-Tors
  • Öppet: 16:00-21:00
Fredag
  • Öppet: 11:30-22:00
Lördag
  • Öppet: 12:00-22:00
Söndag
  • Öppet: 13:00-20:00

Grill Malmö – Välkommen till Texas Longhorn

Det finns många restauranger att välja på kan det vara svårt att hitta rätt grill i Malmö.

På Texas Longhorn får du uppleva Texas på nära håll – trots att du befinner dig i Malmö.

Njut av grillad mat av högsta kvalitet. I vår restaurang serveras lunch och middag, och vi erbjuder en bred meny med något för alla.

Vår meny – mer än bara kött!

På menyn hittar du många olika rätter. Vi serverar klassiker som hamburgare, steak och kyckling, liksom vegetariska och veganska specialiteter, grytor, och mycket annat.

Gemensamt för all vår mat är att den får munnen att vattnas och hungern att stillas – alltid med smak av Texas och med kärlek i matlaning.

Med kärlek till mat och råvaror, och med kvalitet i fokus, erbjuder vi en grillupplevelse som du sent kommer glömma.

Välkommen till ett riktigt gott besök hos oss på Texas Longhorn i Malmö.

100 % svenskt kött

På Texas Longhorn serverar vi enbart svenskt kött från väl valda gårdar i landet. Vårt högkvalitativa kött är snällt producerat på gårdar nära dig.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024