Restaurang Eskilstuna

Letar du efter god mat i Eskilstuna? Är du sugen på en härlig middag i en fantastisk miljö? Då är du varmt välkommen till oss på Texas Longhorn. Här jobbar vi med att servera riktigt bra kött – av högsta kvalitet. Vi ställer höga krav på maten vi serverar i våra restauranger. Här kan du läsa mer om vad du får när du kommer till Texas Longhorn i Eskilstuna.
196585942 341380577682250 5616281966252941455 n

5/5
0 Recensioner på Google

Eskilstuna

Du är varmt välkommen att boka bord hos oss – alla dagar i veckan.

  • Fristadstorget 7, 632 20 Eskilstuna
  • 016-161507
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider och meny

När du äter på Texas Longhorn kan du komponera din rätt precis som du gillar den. Välj mellan olika tillbehör och såser och beställ den stekgrad på köttet som du föredrar – gott! Vi vågar säga att vi serverar Eskilstunas godaste kött – kom gärna in och smaka.

I vår meny för dryck hittar du vår egen öl tillsammans med vår egen whiskey. Självklart finns även ett brett sortiment av vin, drinkar och alkoholfria alternativ.

För våra yngre gäster har vi en barnmeny som vi serverar till barn upp till 12 år.

Välkommen in på lunch eller middag. Här är aldrig stängt, vi har öppet varje dag.

Mån-tors
  • Öppet: 16:00-sent
Fredag
  • Öppet: 11:00-sent
Lördag
  • Öppet: 13:00-sent
Söndag
  • Öppet: 13:00-20:00

Restaurang Eskilstuna med smak av Texas

När du kommer till Texas Longhorn får du en unik upplevelse av mat och du får alltid smaka på det godaste av grillat.

När du tittar i vår meny kan du se att vi serverar populära rätter som smakar av Texas. Hela konceptet bygger på att vi har en stark kärlek till riktigt bra råvaror. Med det sagt ställer vi höga krav på att allt vi serverar ska hålla högsta kvalitet. Vi hoppas att du ska märka det när du äter mat hos oss.

100 % svenskt kött

Allt kött vi serverar (oavsett om det är nötkött, fläskkött eller kyckling) är uppfött och slaktat i Sverige. När du äter på vår restaurang, Eskilstuna, kan du vara trygg med att köttet på din tallrik kommer från svenska gårdar som har god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Vanliga frågor och svar om vår restaurang Eskilstuna

Hur bokar jag bord?

Det går enkelt att boka bord direkt här på vår hemsida. Välj vilken dag och tid du vill komma och sen är det klart när du fått en bekräftelse.

Måste jag boka bord?

Det går utmärkt att komma förbi spontant också. Vi gör alltid vårt bästa för att du och ditt sällskap ska ha någonstans att sitta.

Vilken typ av mat serverar Texas Longhorn?

Vi är ett steakhouse och är experter på kött. Men givetvis serverar vi även andra alternativ som fisk, skaldjur eller vegetariskt.

Har ni en barnmeny?

Ja, vi har en barnmeny som vi serverar till barn upp till 12 år.

I vår barnmeny hittar du smarriga alternativ som till exempel burgare, ribs och amerikanska pannkakor.

Serverar ni svenskt kött?

Ja, vi serverar bara svenskt kött i våra restauranger.

När du beställer kött på Texas Longhorn kan du vara trygg med att du blir serverad kött som kommer från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024