Restaurang Jönköping

Söker du efter en mysig restaurang i Jönköping som serverar genuina Texas-rätter med svenska råvaror? Välkommen till Texas Longhorn – vi fokuserar på att servera riktigt bra kött. Vi ställer höga krav på maten på våra restauranger och allt kött kommer från Sverige. När du vill ha mat som smakar mer med tillbehör som smarriga såser och annat, då ska du komma till oss. Boka ditt bord redan i dag, vi har öppet måndag-söndag.
234628762 381082530378721 8673075773327460776 n

"God mat och fantastiska servitörer!" – Elin

4/5
63 Recensioner på Google

Jönköping

Vi har öppet alla dagar i veckan. På vardagar håller vi stängt över lunch och öppnar 16:00. Lördag och söndag kan du äta lunch hos oss, då öppnar vi redan 13:00. Du bokar bord här. Du är varmt välkommen att boka bord hos oss – alla dagar i veckan.

  • Västra Storgatan 14, 55315 Jönköping
  • 036100096
Boka nu Öppettider & Menyer

Öppettider Texas Longhorn restaurang Jönköping

Boka bord – var säker på att få plats

Är du sugen på att komma hit och äta vår goda mat? Det bästa är då att boka bord så är du säker på att ni får plats. Eftersom du bokar bord online, så kan du boka bord även om vi skulle ha stängt. Boka bord här.

Hur många restauranger finns det i Jönköping?

Hur många restauranger finns det i Jönköping? I Jönköping har Texas Longhorn en restaurang där du hittar stans bästa grill, dryck och stämning. Knappa in din position och Texas Longhorn i Google Maps, så hittar du enkelt hit. Hitta hit med Google Maps:

En smak av Texas i Jönköping

För många restauranger att välja mellan i Jönköping? Testa Texas Longhorn. Du får en upplevelse av Texas och av grill som gör att du helst inte lämnar restaurangen. Vår restaurang ligger på Västra Storgatan 14 och har öppet varje dag.

Hela konceptet med maten bygger på vårt fokus på kvaliteten i det vi serverar, där kärleken för våra råvaror spelar en viktig roll.

100 % svenskt kött

Vi ställer mycket höga krav på smak och kvalitet och därför serverar vi endast nötkött, gris och kyckling från Sverige. Som gäst kan du känna dig helt trygg med att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Take away – ta med din mat

Om du är i närheten men hellre vill äta hemma, på jobbet eller på någon mysig plats utomhus, kan du beställa take away. Kom in och beställ eller ring innan, så att maten är klar när du kommer. Kanske ska du få besök, men inte riktigt orkar laga? Låt oss fixa bästa middagen.

Hur Texas kom till Sverige

Det var 1987 som en ung kock i Texas blev erbjuden att åka till Sverige för att vara konsult i amerikansk mat. När han kom fram till Stockholm insåg han att det fanns många amerikanska och brittiska pubar, men inte ett enda steakhouse i Texas-anda. Så vad gjorde han? Han bestämde sig för att göra något åt saken.

1994 öppnade Philip Huntzinger den första Texas Longhorn Steakhouse på Södermalm i Stockholm. Lokalen hade 23 sittplatser och hela restaurangen var en sann hyllning till Texas. Det var biff, revbensspjäll och Tex Mex-rätter från familjerecept.

Idag har Texas Longhorn vuxit till en franchise-kedja med fler än 30 restauranger runtom i Sveriges avlånga land. Philip lyckades introducera Texas till svensk kultur med gästfrihet, jalapeños och avslappnad mat. Genuina smaker av Texas helt enkelt.

Vi är glada över att finnas på plats i Jönköping så att även du som Jönköpings-bo kan hitta dina favoriter i vår meny. Vi ser fram emot ditt besök hos oss!

Senast uppdaterad: 2 augusti 2022

Copyright TEXAS LONGHORN 2024