Restaurang Malmö

Det finns många bra restauranger i Malmö, att hitta den bästa är något som många matälskare har försökt dig på. Letar du? Vare sig du är turist eller bor i Malmö så ska du inte missa Texas Longhorn. Vi har två restauranger i Malmö där vi fokuserar på att servera dig riktigt bra kött av riktigt hög kvalitet. Vi ställer höga krav på maten vi serverar och i vår meny hittar du bara svenskt kött. Vi ses!

Våra restauranger i Malmö

197095236 341380504348924 1905933832710144967 n

Man blir aldrig besviken på maten när man besöker Texas longhorn på kanalgatan.

3.9/5
1134 Recensioner på Google

Kanalgatan Malmö

Precis vid Raoul Wallenbergs park och den vackra kanalen hittar du en av våra restauranger i Malmö. Njut av vår meny där du kan beställa både grill, veganskt och även långkok.

  • Kanalgatan 5, 21140 Malmö
  • 040-182140
Boka nu Öppettider & Menyer

Restaurang Malmö med smak av Texas

Det kan vara svårt att hitta rätt restaurang i Malmö, när det finns så många att välja mellan. Men ge någon av Texas Longhorns restauranger en chans – du kommer inte att ångra dig. Här får du uppleva Texas på nära håll, du får njuta av grill och mat som gör att du vill göra fler besök.

I vår meny hittar du populära rätter som smakar av Texas. Med kvalitet i fokus och en stor kärlek till våra råvaror kan du känna vår kärlek till maten i smaken.

100 % svenskt kött

Med höga krav på smak och kvalitet kommer också ett ansvar. Därför ser vi till att bara servera kött från svenska gårdar med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Med grill i fokus – två steakhouses i Malmö

Philip Huntzinger grundade Texas Longhorn med drömmen om att skapa en restaurang som erbjöd det bästa från Texas. 1994 öppnade dörrarna till hans första steakhouse på Södermalm i Stockholm. Idag finns Texas Longhorn på över 30 adresser runtom i Sverige. Gemensamt för alla våra restauranger är att vi erbjuder det bästa från Philips hemstad, San Antonio i Texas. Det är fokus på grill, kryddiga långkok och southern hospitality. Det innebär att atmosfären är en sådan där du känner dig väl omhändertagen och mår bra. Men inte på ett sätt där det känns påtvingat.

Idag har vi två Texas Longhorn-restauranger i Malmö. En ligger i köpcentret Triangeln och den andra hittar du på Kanalgatan. Välkommen in till oss när du vill äta Malmös godaste grill och smaka riktigt goda drinkar.

 

Vanliga frågor och svar om vår restaurang Malmö

Var äter man bäst i Malmö?

Om du frågar oss är svaret enkelt, det finns två olika alternativ. Antingen kommer du till restaurangen i Triangeln, eller till Kanalgatan. Vi lovar god mat och trevlig stämning på en plats där du kommer att trivas.

Var ska vi äta?

Det beror på vad ni är sugna på. Om ni är sugna på kött, kyckling, fisk och skaldjur eller vegetariska alternativ bör ni kolla in de rätter som serveras på Texas Longhorn. Här finns något för alla.

Hur många restauranger Malmö?

Det finns många restauranger i Malmö men bara två Texas Longhorn.

Måste man boka bord på Texas Longhorn?

Du måste inte boka bord när du ska äta hos oss, men det kan vara skönt eftersom du då är 100 % säker på att du och ditt sällskap får plats. Men har du vägarna förbi och är akut sugen på god mat? Kom in! Vi gör alltid vårt bästa för att se till att alla får plats att sitta och äta, även spontana gäster.

Hur gör jag för att boka bord?

Du bokar bord online här på vår hemsida. Välj vilken restaurang du vill äta på och fyll i vilken dag och vilken tid du vill komma. Det är enkelt.

Har ni barnmeny?

Ja, självklart har vi även en meny för våra små gäster. I barnmenyn hittar du bland annat burgare och amerikanska pannkakor. Serveras till barn upp till 12 år.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024