KÖTTRESTAURANG OCH STEAKHOUSE FALUN

Information om restaurangen

Adress

Öppettider

Måndag
  • Öppet: 16:00-21:00
Tisdag
  • Lunch: 11:00-14:00
  • Middag: 16:00-22:00
Onsdag
  • Öppet: 16:00-22:00
Torsdag
  • Lunch: 11:00-14:00
  • Middag: 16:00-22:00
Fredag
  • Öppet: 16:00-22:00
Lördag
  • Öppet: 14:00-22:00
Söndag
  • Öppet: 14:00-21:00

Välkommen till oss på Texas Longhorn Steakhouse Falun

Till oss väljer du att komma när du vill äta extra god mat, kött värt att längta efter, vill känna doften från köket av äkta grill, goda kryddiga långkok, slappna av, skratta och njuta av riktigt god Texas barbecue. Upplev all denna bra mat som tar er bort, in i en sann Texas atmosfär. Boka ett bord online på Texas Longhorn Steakhouse Falun genom att klicka på Boka nu ovan eller följ länken. Vår ambition och målsättning är att vara den bästa köttrestaurangen och steakhouse i Falun, här lagar vi alltid mat med högkvalitativa råvaror. Våra varmrätter serveras med värme, passion och smak och serveras av vår fantastiska personal som erbjuder en god service. Vi på Texas Longhorn är stolta över att vara en familjeägd restaurang som med hjälp av våra familjerecept öppnade vårt första steakhouse redan 1994 , för oss själva, för våra nära och alla er som söker efter äkta Texas barbecue gjort av bästa svenska råvaror. Idag 2021, mer än 25 år senare har vi öppnat över 35 restauranger runt om i landet.

Våra menyer, Texas Longhorn steakhouse Falun

Nedan kan du hitta hela vår stora barn, middag, lunch, bar, take away och dryck-meny som vårt kök i Falun erbjuder. Har du kanske fler frågor kring köket eller olika maträtter på vår meny, fråga gärna våra duktiga servitörer i Falun som finns på plats för att guida dig att välja rätt Texas barbecue och typ av kött som vill passa dig.

Hur bokar jag bord på Texas Longhorn steakhouse Falun?

Enklast bokar du bord hos oss i Falun genom att trycka på boka knappen ovan så kommer du direkt till vår bordsbokning. Skulle du ha speciella önskemål kring din mat eller andra frågor kring restaurangen så hjälper vi dig med bästa service. Det kan vara allt från att se till att få ditt specialbord för middag till information om bokningar för speciella tillfällen. Du hittar även lite mer information runt våra öppettider i webbläsaren ovan. Notera att restaurangen har stängt för lunch på vardagar. Välkommen till Falun’s populära köttrestaurang och steakhouse och upplev vår Texas atmosfär och extra goda kött du också. Bra mat ska det spraka om av värme, med god service från vår personal i Falun guidar vi dig till den bästa köttbiten. Låt er väl smaka!

Hemleverans

Nedan hittar du samtliga leveransmöjligheter