Grill restaurang Stockholm

Äter du gärna grillat? Texas Longhorn är ett steakhouse med fokus på att servera riktigt bra kött. Vi ställer höga krav på maten på våra restauranger och allt nötkött, fläskkött och all kyckling kommer från Sverige. Välkommen till en riktigt bra grill i Stockholm.

Våra restauranger i Stockholm

"God mat, mysigt ställe och väldigt service minded och trevlig personal." – Julie

4.1/5
549 Recensioner på Google

Bromma sthlm

På Drottningholmsvägen 302, inte långt från Abrahamsbergs tunnelbanestation, hittar du vår grill i Bromma. Restaurangen ligger nära Lillsjön och den mysiga Lillsjöparken. Varför inte kombinera din middag med en härlig promenad?

 • Drottningholmsvägen 302, 16731 Stockholm
 • 08-251355
Boka nu Öppettider & Menyer

"Bra service och god mat, bra öl sortiment." – Marko

4.1/5
1095 Recensioner på Google

Fleminggatan sthlm

I Kungsholmens hjärta, på Fleminggatan 27, hittar du en av våra centrala restauranger. Här kan du njuta av både lunch och middag från en meny som bjuder på både grill, veganskt och långkok.

 • Fleminggatan 27, 11226 Stockholm
 • 08-6511661
Boka nu Öppettider & Menyer

"Härligt amerikanskt hak med stora portioner gott käk i skön atmosfär." – Kaj

4.1/5
1127 Recensioner på Google

Gamla stan sthlm

Går du omkring i Gamla stans vackra gränder hittar du till slut vårt steakhouse. På Svartmangatan 11 gömmer sig en av våra restauranger i mysiga lokaler som passar i Gamla stans miljö.

 • Svartmangatan 11, 11129 Stockholm
 • 08-207140
Boka nu Öppettider & Menyer

"God service och alltid trevlig personal som anstränger sig för att få platser även till oss som inte bokat. Ett populärt ställe i Sjöstan." – Fredrik

4/5
1163 Recensioner på Google

Hammarby sjöstad sthlm

Just vid kajen på Kryssargatan 2 finns Texas Longhorn där vi mer än gärna serverar grillat till dig och ditt sällskap. Vi vet att alla gillar olika och har givetvis veganska alternativ till kött också.

 • Kryssargatan 2, 12063 Stockholm
 • 08-6424120
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat, bra service, trevlig miljö." – Roger

4.1/5
612 Recensioner på Google

Haninge sthlm

Just i närheten av Haninge Centrum, på Vikingavägen 9, hittar du en av våra restauranger. Här serveras mat från grill och gryta och får bra betyg av gästerna.

 • Vikingavägen 9, 13646 Stockholm
 • 08-7776810
Boka nu Öppettider & Menyer

"Så bra ställe och väldigt trevlig personal." – Dina

3.9/5
873 Recensioner på Google

Hornsbergs strand sthlm

På Hornsbergs strand 91, precis vid vattnet, kan du sätta dig och avnjuta en god grill med tillbehör.

 • Hornsbergs strand 91, 11215 Stockholm
 • 08-12134555
Boka nu Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär i kvarterskrog med fina kötträtter. Hamburgarna rekommenderas i toppkvalitet. Ett plus är att din hund är välkommen in." Stefan

4.3/5
196 Recensioner på Google

Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden på Lövängsgatan 14-16A finns Texas Longhorn som har fått fina betyg från sina gäster.

 • Lövängsgatan 14-16A, 11544 Stockholm
 • 08-144099
Boka nu Öppettider & Menyer

"Älskar det här stället. Jättegod mat, lyhörd, trevlig och superservice-minded personal." – Johan

4.3/5
555 Recensioner på Google

S:t paulsgatan sthlm

Det var på Sankt Paulsgatan i Stockholm vi öppnade vår första restaurang 1994, och här finns vi fortfarande kvar. På Sankt Paulsgatan 4A för att vara mer exakt.

 • S:t Paulsgatan 4A, 11846 Stockholm
 • 08-7020682
Ring Oss Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär och vällagad mat!" – Niklas

4/5
365 Recensioner på Google

Sollentuna Sthlm

Givetvis har även vi hittat till Sollentuna och ställt upp både grill och stekbord. Du hittar oss på Allfarvägen 7A-B.

 • Allfarvägen 7À-B, 19135 Stockholm
 • 08-68442933
Boka nu Öppettider & Menyer

"Riktigt bra mat, goda drinkar och fantastiskt trevlig personal!" – Kenneth

4.2/5
547 Recensioner på Google

Solna Sthlm

I Solna, eller närmare bestämt Råsunda, hittar du vår restaurang på Råsundavägen 112. Känn doften av äkta grill från köket och tillbehör som får snålvattnet att rinna.

 • Råsundavägen 112, 16950 Stockholm
 • 08-274858
Boka nu Öppettider & Menyer

"Den bästa steak jag ätit. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Väldigt avkopplande miljö. Rekommenderas varmt." – Ruslan

4.1/5
628 Recensioner på Google

Sundbyberg Sthlm

På Järnvägsgatan 36 i Sundbyberg står vår grill redo för att brassa såväl kött, hamburgare och kyckling, som veganska alternativ. Vad du än kan tänkas vara sugen på hittar du här.

 • Järnvägsgatan 36, 17235 Stockholm
 • 08-286899
Boka nu Öppettider & Menyer

"Otroligt bra service, glad och trevlig personal, fantastisk mat!! Bland det godaste jag ätit! Härlig atmosfär! Helt klart rekommendera varmt att gå hit och njuta av fantastisk mat!" – Emelie

4.1/5
647 Recensioner på Google

Älvsjö sthlm

I populära Älvsjö finns vår restaurang på Götalandsvägen 238. Maten smakar gott, atmosfären är familjär och allt du behöver göra är att sitta vid bordet och njuta av äkta Texas-grill.

 • Götalandsvägen 238, 12545 Stockholm
 • 08-234040
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat och fantastiska servitörer!" – Elin

4/5
295 Recensioner på Google

Mitt på Östermalm, precis vid torget i Saluhallen, kan du äta gott från grillen på en av våra restauranger. Hitta din favoriträtt i vår meny, oavsett om du är köttätare eller ej.

RESTAURANGEN I STOCKHOLM MED RIKTIGT GOD GRILL

I Stockholm trängs många olika restauranger och det kan vara svårt att veta vilken du ska välja. Om du söker en upplevelse av Texas, av grill och av mat som gör att du inte vill lämna ditt bord, då vet vi var du ska leta.

Texas Longhorn har 13 restauranger runtom i Stockholm där du i vår meny hittar våra populära alternativ med smak av Texas. Hela konceptet med maten bygger på vårt stora fokus på kvaliteten i allt vi serverar, där kärleken för råvarorna spelar en viktig roll.

100% SVENSKT KÖTT​

Vi ställer mycket höga krav på smak och kvalitet och därför serverar vi endast nötkött, gris och kyckling från Sverige. Som gäst kan du känna dig helt trygg med att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött

HITTA MAT DU GILLAR I STOCKHOLM​

Grundaren av Texas Longhorn heter Philip och när han kom till Sverige saknade han doften av en riktigt bra Texas-grill. Så han tog det bästa från sin hemstad, San Antonio i Texas, och startade en restaurang med fokus på grill, kryddiga långkok och southern hospitality. Alltså en atmosfär där vi ser till att folk omkring oss känner sig väl omhändertagna och mår bra, utan att det för den sakens skull blir pretentiöst. Idag har vi 13 restauranger runtom i Stockholm. Så, oavsett om du är på jakt efter en god grill på Östermalm eller i Haninge, kan du äta en riktigt bra middag eller lunch hos oss.

Öppettider och menyer

Du hittar öppettider och menyer för alla våra restauranger här. Vissa av våra restauranger har öppet för lunch, medan andra håller stängt dagtid och öppnar när det är dags för middag. I vår meny hittar du nötkött, fläskkött, lamm, kyckling, fisk samt vegetariska och veganska alternativ. Du kan välja på flera olika tillbehör och såser för att komponera en rätt som du gillar.

I dryckesmenyn hittar du bland annat vår egen öl och vår egen whiskey. Givetvis finns också vin, drinkar och alkoholfria alternativ. Något för alla smaker, helt enkelt.

Take away och hemleverans

En av de bästa sakerna med Stockholm är att nästan alla våra restauranger erbjuder hemleverans. Du slipper ha en egen grill, du slipper vara på plats och kan i lugn och ro sitta hemma och välja vad du vill ha.

Läs menyn online och beställ enkelt hemleverans. Om du ändå vill göra ett besök, men inte sitta på plats och äta maten, går det utmärkt att beställa take away. Kom och sätt dig i vår bar medan du väntar, eller ring innan så att maten är klar när du kommer och du slipper vänta.

Måste jag boka bord?

Om du vill vara helt säker på att få en plats är det såklart bäst att boka bord. Men vi gör alltid vårt bästa för att hitta platser så att även spontana gäster får möjlighet att äta i restaurangen. Fördelen med Stockholm är att om en av våra restauranger är full, är det inte särskilt långt till nästa.

Handla en bit av Texas i din lokala matbutik och ta med dig hem

Utöver restauranger, har Texas Longhorn idag ett 15-tal populära produkter som du kan hitta i en mataffär nära dig. Det är såser, ribs och coleslaw bland annat. När du tar med mat och tillbehör från Texas Longhorn hem skapar du mer än bara en måltid. Dela tillfället med vänner och familj, låt middagen ta tid och dela historier med varandra.

Kanske vill du ordna en picknick eller överraska grannen med en grill i trädgården? För när du tar med dig Texas, tar du med dig känslan av hem – var du än är.

Visste du förresten att du kan fylla på din Steak Sauce-glasflaska i alla våra restauranger?