Köttrestaurang Stockholm

Söker du Stockholms bästa köttrestaurang och vill du ha en härlig upplevelse i en fantastisk miljö, är du varmt välkommen till någon av våra 13 restauranger i Stockholm. Vi arbetar med stort fokus på att servera riktigt bra kött av högsta kvalitet och ställer höga krav på maten på våra restauranger. Låt oss berätta mer om vad vi på Texas Longhorn kan erbjuda dig när du är ute efter stans bästa köttbit.

"God mat, mysigt ställe och väldigt service minded och trevlig personal." – Julie

4.1/5
549 Recensioner på Google

Bromma sthlm

På Drottningholmsvägen 302, inte långt från Abrahamsbergs tunnelbanestation, hittar du vår grill i Bromma. Restaurangen ligger nära Lillsjön och den mysiga Lillsjöparken. Varför inte kombinera din middag med en härlig promenad?

 • Drottningholmsvägen 302, 16731 Stockholm
 • 08-251355
Boka nu Öppettider & Menyer

"Bra service och god mat, bra öl sortiment." – Marko

4.1/5
1095 Recensioner på Google

Fleminggatan sthlm

I Kungsholmens hjärta, på Fleminggatan 27, hittar du en av våra centrala restauranger. Här kan du njuta av både lunch och middag från en meny som bjuder på både grill, veganskt och långkok.

 • Fleminggatan 27, 11226 Stockholm
 • 08-6511661
Boka nu Öppettider & Menyer

"Härligt amerikanskt hak med stora portioner gott käk i skön atmosfär." – Kaj

4.1/5
1127 Recensioner på Google

Gamla stan sthlm

Går du omkring i Gamla stans vackra gränder hittar du till slut vårt steakhouse. På Svartmangatan 11 gömmer sig en av våra restauranger i mysiga lokaler som passar i Gamla stans miljö.

 • Svartmangatan 11, 11129 Stockholm
 • 08-207140
Boka nu Öppettider & Menyer

"God service och alltid trevlig personal som anstränger sig för att få platser även till oss som inte bokat. Ett populärt ställe i Sjöstan." – Fredrik

4/5
1163 Recensioner på Google

Hammarby sjöstad sthlm

Just vid kajen på Kryssargatan 2 finns Texas Longhorn där vi mer än gärna serverar grillat till dig och ditt sällskap. Vi vet att alla gillar olika och har givetvis veganska alternativ till kött också.

 • Kryssargatan 2, 12063 Stockholm
 • 08-6424120
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat, bra service, trevlig miljö." – Roger

4.1/5
612 Recensioner på Google

Haninge sthlm

Just i närheten av Haninge Centrum, på Vikingavägen 9, hittar du en av våra restauranger. Här serveras mat från grill och gryta och får bra betyg av gästerna.

 • Vikingavägen 9, 13646 Stockholm
 • 08-7776810
Boka nu Öppettider & Menyer

"Så bra ställe och väldigt trevlig personal." – Dina

3.9/5
873 Recensioner på Google

Hornsbergs strand sthlm

På Hornsbergs strand 91, precis vid vattnet, kan du sätta dig och avnjuta en god grill med tillbehör.

 • Hornsbergs strand 91, 11215 Stockholm
 • 08-12134555
Boka nu Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär i kvarterskrog med fina kötträtter. Hamburgarna rekommenderas i toppkvalitet. Ett plus är att din hund är välkommen in." Stefan

4.3/5
196 Recensioner på Google

Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden på Lövängsgatan 14-16A finns Texas Longhorn som har fått fina betyg från sina gäster.

 • Lövängsgatan 14-16A, 11544 Stockholm
 • 08-144099
Boka nu Öppettider & Menyer

"Älskar det här stället. Jättegod mat, lyhörd, trevlig och superservice-minded personal." – Johan

4.3/5
555 Recensioner på Google

S:t paulsgatan sthlm

Det var på Sankt Paulsgatan i Stockholm vi öppnade vår första restaurang 1994, och här finns vi fortfarande kvar. På Sankt Paulsgatan 4A för att vara mer exakt.

 • S:t Paulsgatan 4A, 11846 Stockholm
 • 08-7020682
Ring Oss Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär och vällagad mat!" – Niklas

4/5
365 Recensioner på Google

Sollentuna Sthlm

Givetvis har även vi hittat till Sollentuna och ställt upp både grill och stekbord. Du hittar oss på Allfarvägen 7A-B.

 • Allfarvägen 7À-B, 19135 Stockholm
 • 08-68442933
Boka nu Öppettider & Menyer

"Riktigt bra mat, goda drinkar och fantastiskt trevlig personal!" – Kenneth

4.2/5
547 Recensioner på Google

Solna Sthlm

I Solna, eller närmare bestämt Råsunda, hittar du vår restaurang på Råsundavägen 112. Känn doften av äkta grill från köket och tillbehör som får snålvattnet att rinna.

 • Råsundavägen 112, 16950 Stockholm
 • 08-274858
Boka nu Öppettider & Menyer

"Den bästa steak jag ätit. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Väldigt avkopplande miljö. Rekommenderas varmt." – Ruslan

4.1/5
628 Recensioner på Google

Sundbyberg Sthlm

På Järnvägsgatan 36 i Sundbyberg står vår grill redo för att brassa såväl kött, hamburgare och kyckling, som veganska alternativ. Vad du än kan tänkas vara sugen på hittar du här.

 • Järnvägsgatan 36, 17235 Stockholm
 • 08-286899
Boka nu Öppettider & Menyer

"Otroligt bra service, glad och trevlig personal, fantastisk mat!! Bland det godaste jag ätit! Härlig atmosfär! Helt klart rekommendera varmt att gå hit och njuta av fantastisk mat!" – Emelie

4.1/5
647 Recensioner på Google

Älvsjö sthlm

I populära Älvsjö finns vår restaurang på Götalandsvägen 238. Maten smakar gott, atmosfären är familjär och allt du behöver göra är att sitta vid bordet och njuta av äkta Texas-grill.

 • Götalandsvägen 238, 12545 Stockholm
 • 08-234040
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat och fantastiska servitörer!" – Elin

4/5
295 Recensioner på Google

Mitt på Östermalm, precis vid torget i Saluhallen, kan du äta gott från grillen på en av våra restauranger. Hitta din favoriträtt i vår meny, oavsett om du är köttätare eller ej.

Köttrestaurang Stockholm med en smak av Texas

Testa någon av våra restauranger i Stockholm och vi lovar att du inte kommer bli besviken. Du får en upplevelse av Texas, grill och god mat utöver det vanliga.

I vår meny hittar du våra populära rätter med smak av Texas, där hela vårt koncept bygger på den höga kvaliteten i allt vi serverar och kärleken för bra råvaror spelar en viktig roll.

100 % svenskt kött

Vi serverar enbart nötkött, fläskkött och kyckling som är uppfött och slaktat i Sverige. När du äter på Texas Longhorn kan du alltid känna dig trygg i att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

LÄS MER

Öppettider och menyer

Vissa av våra restauranger har öppet för lunch, medan andra öppnar när det är dags för middag. I våra menyer hittar du nötkött, fläskkött, lamm, kyckling, fisk och vegetariska alternativ – ja, något för alla smaker helt enkelt.

Du kan välja mellan flera olika tillbehör och såser för att komponera en rätt precis som du vill, med den stekgrad på köttet som du föredrar.

I vår dryckesmeny kan du bland annat hitta vår egen öl och vår egen whiskey. Givetvis finns även ett brett urval av vin, drinkar och andra alkoholfria alternativ.

MENYER & BOKA BORD

Take Away och hemleverans

Ibland vill man äta sin mat i en annan miljö än på restaurang – hemma i soffan när motivationen att laga mat tryter eller kanske på en filt i parken i goda vänners lag.

Du kan i lugn och ro kolla igenom våra menyer och hitta det du vill beställa. Välj sedan mellan att komma förbi och beställa Take Away på plats eller att ringa in din beställning för upphämtning.

Givetvis har vi en barnmeny som serveras till barn upp till 12 år.

Hur bokar jag bord?

Om du vill vara helt säker på att få en plats är det alltid bäst att boka bord inför ditt besök. Du kan enkelt boka bord på varje enskild restaurang här via vår hemsida. Välj den restaurang du vill besöka i menyn och boka bord den dag och tid du önskar besöka oss.

Skulle du komma förbi spontant, utan att ha bokat bord, gör vi alltid vårt bästa för att hitta platser åt dig och ditt sällskap.

Är ni ett större sällskap som vill komma och äta hos oss? Kontakta oss gärna innan, så vi kan ordna ett bord som passar!

BOKA BORD

Alltid ett steakhouse nära dig

Eftersom vi har 13 steakhouse runtom i Stockholm, finns vi alltid nära dig när du blir sugen på att äta riktigt gott kött. Många av restaurangerna ligger nära såväl tunnelbana som pendeltåg, så att du enkelt kan ta dig dit och hem.

Vill du besöka vår allra första restaurang i Stockholm som öppnade 1994, ska du komma till oss på Sankt Paulsgatan på Södermalm, där restaurangen ligger kvar än idag

Givetvis finns där också vegetariska alternativ för dig som inte äter kött.