Restaurang Södermalm

En mysig restaurang på Södermalm som serverar rätter med svenska råvaror? Välkommen till Texas Longhorn – vi fokuserar på att servera riktigt bra kött av högsta kvalitet. Vi ställer höga krav på maten på våra restauranger och allt kött kommer från Sverige – det är vår meny resultat av.

Texas Longhorns restaurang, Södermalm

"Älskar det här stället. Jättegod mat, lyhörd, trevlig och superservice-minded personal." – Johan

4.3/5
555 Recensioner på Google

S:t paulsgatan sthlm

Det var på Sankt Paulsgatan i Stockholm vi öppnade vår första restaurang 1994, och här finns vi fortfarande kvar. På Sankt Paulsgatan 4A för att vara mer exakt.

 • S:t Paulsgatan 4A, 11846 Stockholm
 • 08-7020682
Ring Oss Öppettider & Menyer

"God mat, mysigt ställe och väldigt service minded och trevlig personal." – Julie

4.1/5
549 Recensioner på Google

Bromma sthlm

På Drottningholmsvägen 302, inte långt från Abrahamsbergs tunnelbanestation, hittar du vår grill i Bromma. Restaurangen ligger nära Lillsjön och den mysiga Lillsjöparken. Varför inte kombinera din middag med en härlig promenad?

 • Drottningholmsvägen 302, 16731 Stockholm
 • 08-251355
Boka nu Öppettider & Menyer

"Bra service och god mat, bra öl sortiment." – Marko

4.1/5
1095 Recensioner på Google

Fleminggatan sthlm

I Kungsholmens hjärta, på Fleminggatan 27, hittar du en av våra centrala restauranger. Här kan du njuta av både lunch och middag från en meny som bjuder på både grill, veganskt och långkok.

 • Fleminggatan 27, 11226 Stockholm
 • 08-6511661
Boka nu Öppettider & Menyer

"Härligt amerikanskt hak med stora portioner gott käk i skön atmosfär." – Kaj

4.1/5
1127 Recensioner på Google

Gamla stan sthlm

Går du omkring i Gamla stans vackra gränder hittar du till slut vårt steakhouse. På Svartmangatan 11 gömmer sig en av våra restauranger i mysiga lokaler som passar i Gamla stans miljö.

 • Svartmangatan 11, 11129 Stockholm
 • 08-207140
Boka nu Öppettider & Menyer

"God service och alltid trevlig personal som anstränger sig för att få platser även till oss som inte bokat. Ett populärt ställe i Sjöstan." – Fredrik

4/5
1163 Recensioner på Google

Hammarby sjöstad sthlm

Just vid kajen på Kryssargatan 2 finns Texas Longhorn där vi mer än gärna serverar grillat till dig och ditt sällskap. Vi vet att alla gillar olika och har givetvis veganska alternativ till kött också.

 • Kryssargatan 2, 12063 Stockholm
 • 08-6424120
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat, bra service, trevlig miljö." – Roger

4.1/5
612 Recensioner på Google

Haninge sthlm

Just i närheten av Haninge Centrum, på Vikingavägen 9, hittar du en av våra restauranger. Här serveras mat från grill och gryta och får bra betyg av gästerna.

 • Vikingavägen 9, 13646 Stockholm
 • 08-7776810
Boka nu Öppettider & Menyer

"Så bra ställe och väldigt trevlig personal." – Dina

3.9/5
873 Recensioner på Google

Hornsbergs strand sthlm

På Hornsbergs strand 91, precis vid vattnet, kan du sätta dig och avnjuta en god grill med tillbehör.

 • Hornsbergs strand 91, 11215 Stockholm
 • 08-12134555
Boka nu Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär i kvarterskrog med fina kötträtter. Hamburgarna rekommenderas i toppkvalitet. Ett plus är att din hund är välkommen in." Stefan

4.3/5
196 Recensioner på Google

Norra Djurgårdsstaden

I Norra Djurgårdsstaden på Lövängsgatan 14-16A finns Texas Longhorn som har fått fina betyg från sina gäster.

 • Lövängsgatan 14-16A, 11544 Stockholm
 • 08-144099
Boka nu Öppettider & Menyer

"Trevlig atmosfär och vällagad mat!" – Niklas

4/5
365 Recensioner på Google

Sollentuna Sthlm

Givetvis har även vi hittat till Sollentuna och ställt upp både grill och stekbord. Du hittar oss på Allfarvägen 7A-B.

 • Allfarvägen 7À-B, 19135 Stockholm
 • 08-68442933
Boka nu Öppettider & Menyer

"Riktigt bra mat, goda drinkar och fantastiskt trevlig personal!" – Kenneth

4.2/5
547 Recensioner på Google

Solna Sthlm

I Solna, eller närmare bestämt Råsunda, hittar du vår restaurang på Råsundavägen 112. Känn doften av äkta grill från köket och tillbehör som får snålvattnet att rinna.

 • Råsundavägen 112, 16950 Stockholm
 • 08-274858
Boka nu Öppettider & Menyer

"Den bästa steak jag ätit. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Väldigt avkopplande miljö. Rekommenderas varmt." – Ruslan

4.1/5
628 Recensioner på Google

Sundbyberg Sthlm

På Järnvägsgatan 36 i Sundbyberg står vår grill redo för att brassa såväl kött, hamburgare och kyckling, som veganska alternativ. Vad du än kan tänkas vara sugen på hittar du här.

 • Järnvägsgatan 36, 17235 Stockholm
 • 08-286899
Boka nu Öppettider & Menyer

"Otroligt bra service, glad och trevlig personal, fantastisk mat!! Bland det godaste jag ätit! Härlig atmosfär! Helt klart rekommendera varmt att gå hit och njuta av fantastisk mat!" – Emelie

4.1/5
647 Recensioner på Google

Älvsjö sthlm

I populära Älvsjö finns vår restaurang på Götalandsvägen 238. Maten smakar gott, atmosfären är familjär och allt du behöver göra är att sitta vid bordet och njuta av äkta Texas-grill.

 • Götalandsvägen 238, 12545 Stockholm
 • 08-234040
Boka nu Öppettider & Menyer

"God mat och fantastiska servitörer!" – Elin

4/5
295 Recensioner på Google

Mitt på Östermalm, precis vid torget i Saluhallen, kan du äta gott från grillen på en av våra restauranger. Hitta din favoriträtt i vår meny, oavsett om du är köttätare eller ej.

En smak av Texas på Söder i Stockholm

För många restauranger att välja mellan på Södermalm? Testa Texas Longhorn. Du får en upplevelse av Texas och av grill som gör att du helst inte lämnar restaurangen. Vi har 13 restauranger i Stockholmsområdet, en av dem ligger på Söder.

Hela konceptet med maten bygger på vårt fokus på kvaliteten i det vi serverar, där kärleken för våra råvaror spelar en viktig roll.

Fokus på grill – med meny från Texas

Ett steakhouse som erbjuder det bästa från Texas. Det var vad grundaren av Texas Longhorn, ville ge stockholmarna när han öppnade den första restaurangen på Sankt Paulsgatan på Söder.

Så, han tog det bästa från sin hemstad, San Antonio i Texas, och startade ett steakhouse med fokus på grill, kryddiga långkok och southern hospitality. En atmosfär där vi ser till att folk omkring oss känner sig väl omhändertagna och mår bra, utan att det blir pretentiöst.

13 steakhouses i Stockholm, en på Södermalm

Idag finns det 13 Texas Longhorn-restauranger runtom i Stockholm. Så oavsett om du är på jakt efter en restaurang på Östermalm eller ett steakhouse i Haninge kan du alltid äta hos oss.

100 % svenskt kött

Vi ställer mycket höga krav på smak och kvalitet och därför serverar vi endast nötkött, gris och kyckling från Sverige. Som gäst kan du känna dig helt trygg med att köttet kommer från en svensk gård med god djurhållning och slakt.

Läs mer om vår mat och vårt val av kött.

Öppettider och menyer

Hitta öppettiderna och menyn för alla våra restauranger här. Vissa steakhouses har öppet för lunch, medan andra öppnar när det är dags för middag. I vår meny finns nötkött, fläskkött, lamm, kyckling, fisk och vegetariska alternativ. Du kan välja på flera olika tillbehör och såser för att komponera en rätt som du gillar.

Hemleverans…

Ibland vill man äta sin mat någon annanstans än på restaurang. De flesta restaurangerna i Stockholm erbjuder hemleverans.

… eller take away

Om du ändå vill komma förbi, men inte käka på plats, kan du istället beställa take away. Kom och sätt dig i vår bar medan köket fixar din beställning, eller ring redan innan så att maten är klar när du kommer och du slipper väntan.

Måste jag boka bord?

Om du vill vara helt säker på att få en plats är det bäst att boka bord. Men vi gör alltid vårt bästa för att hitta platser så att även spontana gäster får möjlighet att äta i restaurangen. Fördelen med Stockholm är att om ett ställe är fullt, är det inte särskilt långt till nästa.

Ta med en bit av Texas hem

Utöver restauranger, har Texas Longhorn idag ett 15-tal populära produkter som du kan hitta i din mataffär, såsom såser, ribs och coleslaw. När du tar med mat och tillbehör från Texas Longhorn hem skapar du mer än bara en måltid. Dela tillfället med vänner och familj, låt middagen ta tid och berätta historier för varandra.

Tips för att hitta de bästa restaurangerna på Södermalm i Stockholm

När du ger dig ut för att hitta den bästa restaurangen i Stockholm eller på Söder är det bra att fundera lite över vilka delar som är mest viktiga för dig när du ska äta middag. Här är våra bästa tips för att hitta ett bra matställe som passar dig perfekt.

1. Kolla menyn i förväg

Restaurangutbudet i Stockholm, och kanske framför allt på Södermalm, svämmar över av maträtter med olika koncept där olika råvaror står i fokus. Innan du bestämmer matställe kan det vara därför vara bra att fundera över vilken typ av mat du är sugen på. Därefter är det smidigt att kolla in menyn i förväg. Om du tycker att det är viktigt med 100 % svenskt kött och gillar grillat är Texas Longhorn den perfekta restaurangen för dig.

2. Miljön betyder också

Välj en restaurang som erbjuder en miljö du trivs i. Om du till exempel inte gillar hög musik, kan en fantastisk upplevelse bli förstörd om du råkar hamna på en restaurang som spelar högt. På samma sätt kan besöket på restaurangen bli ännu mer perfekt om miljön faller dig i smaken.

3. Ta en titt även på dryckesmenyn

Även listan över dryck säger en hel del om våra krogar och restauranger. Gillar du drinkar? Vin? Öl? Läsk? Vi serverar något för alla smaker och har garanterat något för dig.

4. Allt blir roligare tillsammans

Låt oss vara ärliga, det är roligare att äta tillsammans. På Texas Longhorn lägger vi mycket krut på southern hospitality. Alltså en atmosfär där vi ser till att folk omkring oss känner sig väl omhändertagna och mår bra, utan att det för den sakens skull blir pretentiöst.

Copyright TEXAS LONGHORN 2024